Itt találod az összes cikket a „Eventrend Group” témában!
Hosszú távú szerződést kötöttek a Danubius Hotels és az Eventrend Group tulajdonában álló vállalkozások a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetésére, valamint az intézményhez tartozó rendezvényszervezésre és catering szolgáltatásra.
Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretne pihenni a belföldi hotelekben - derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből.
Úgy érzem, hogy a vendéglátásban már mindent elértem, amiről valaha álmodtam. A borászat területén azonban szeretnék tovább fejlődni – mondta az Üzletemnek Váli Péter, borász, az Eventrend Group társalapítója.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.