Itt találod az összes cikket a „cukrászat” témában!
Nagy érdeklődés mellett zajlott ebben az évben az Év Fagylaltja verseny, ahol külön mérettették meg magukat a cukrászdák és az alapanyaggyártók is. Az utóbbi kategóriában főleg nemzetközi cégek képviseltetik magukat, idén mégis hazai győztest köszönthettünk.
Hagyományos diós, mákos és ínyenc kategóriában lehetett nevezni az Év Bejglije versenyre.
A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a Magyar Konyha Magazin Kiadó kétnapos cukrásztréninget szervez éttermi séfek és cukrászok szakmai továbbképzésére.
Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása, a Curiositas (a latin szó különlegességet, de kíváncsiságot is jelent) fantázianevű tortája nyerte idén a Magyarország Tortája versenyt.
Jelenleg a MentesFeszt rendezvény megvalósítása a legnagyobb projektem, de egy egészségtudatos cégeket összefogó beszerzési klaszter megvalósításával is foglalkozom – mondta az Üzletemnek Oltványi Zsolt, a Mentes cukrászüzem tulajdonos-ügyvezetője.
A magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 14. alkalommal hirdette meg a Magyarország Tortája versenyt.
Idén rendezték meg negyedszerre a Desszert Versenyt a Sirha Budapest kiállításon.
Mintegy 3500 tonna fogyhat az idén az egyik legnépszerűbb szezonális termékből, a szaloncukorból, a forgalom értéke 6,5 milliárd forint lehet.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.