Continental

Itt találod az összes cikket a „Continental” témában!

Takács Istvánt nevezik ki a Continental országos kommunikációs vezetőjének

Takács Istvánt nevezik ki a Continental országos kommunikációs vezetőjének

A Continental Takács Istvánt bízza meg a hazai cégcsoport szintű vállalati kommunikációs stratégia megvalósításával. 2023. január 1-től Hornyacsek Zoltántól veszi át a kommunikációs vezetői feladatokat.
2021. 11. 10., 17:45
Hornyacsek Zoltán: Együtt mindig okosabbak vagyunk, mint egyedül

Izgalmas dolog, hogy egy adott területen széleskörű tapasztalatot szerzünk, kapcsolatrendszert építünk, ugyanakkor adott a lehetőség érdekes, új dolgokat tanulni – mondta az Üzletemnek Hornyacsek Zoltán, a Continental Országos vállalati kommunikációs vezetője.

2020. 08. 06., 13:00
Így lesz szupergyors az önvezető autók betanítása

Néhány óra alatt képes önvezető megoldásokat fejleszteni a Continental és az NVIDIA számítógépes klasztere. Ha szükséges, felhőalapú megoldásokkal bővíthetik a számítási és a tárolási kapacitást.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS