Üzletem.hu: azonnal 75 cikk egy újszülöttől – és még milyen sok következik!

2018. 11. 04., 13:30

Büszkén jelentjük, hogy 2018. november 4-én 8 óra 30 perckor megszületett Magyarország új üzleti/gazdasági online újságja, az Üzletem.hu.

Köszönjük, az újszülött és valamennyi szülő jó egészségnek örvend! A kicsi rögtön 75 cikkel/hírrel látott napvilágot. (És ez nem lufi, az csak illusztráció.) Terveink szerint naponta jó sokkal gyarapodik majd.

Örülnénk, ha mostantól naponta nem csak követné kattintással a cseperedését, hanem keresztanyaként/apaként hozzá is járulna a fejlődéséhez.

Elsősorban a SZAKÉRTŐ rovatba várjuk véleményét és tanácsait, azt szeretnénk, ha az ÜZLETEM.HU lenne az az online felület, amelyiken a legtöbben adnak és kapnak tanácsokat a legkülönbözőbb témákban. (A kommentben rögtön láthat példát arra, hogyan nézünk ki.)

Tartson velünk! (Mi most picit ünnepelünk, este bontunk egy pezsgőt.)

Csaba Ferenc (csaba.ferenc@uzletem.hu)

Szerdahelyi Csaba (szerdahelyi.csaba@uzletem.hu)

Üzletem.hu (szerkesztoseg@uzletem.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-21 19:13:00
Ha Önnek van a feltételeknek megfelelő, eladó kutyája és részt kíván venni a NAV április hónapban tervezett kutyavásárán, akkor 2023. április 12-ig küldjön előzetes ajánlatot!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS