Superbrands díjat nyert el a West Hungária Bau

2021. 09. 07., 16:30

Története során először nyerte el a Superbrands díjat a West Hungária Bau Kft., ami fővállalkozói és generálkivitelezői munkái nemzetközi színvonalának, valamint a megrendelők elégedettségét középpontba helyező működésének visszaigazolását jelenti. A cégcsoport nevéhez számos meghatározó budapesti és vidéki fejlesztés fűződik.

Az 1995 óta működő, a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat elismerő Business Superbrands Program a világ több mint kilencven országában van jelen. A kiválasztási folyamat mindenütt azonos elveket követ: a részvétel a márkák számára ingyenes, a díjazottakat többlépcsős kutatás során emelik ki, a végső értékelést pedig független szakértőkből álló bizottság végzi el.

A testület döntése során a reputációt, a márkaépítést, a piaci pozíciót és a tradíciót veszi figyelembe. Ebben az évben a West Hungária Bau Kft. (WHB) is elnyerte a Superbrands díjat a Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Brands díj után a Superbrands díjat is elnyertük. Az elismerés egész cégcsoportunk valamennyi munkatársának közös sikere. Az építőiparban betöltött meghatározó pozíciónkat a fővállalkozói és generálkivitelezői munkáink magas színvonalával vívtuk ki, melyben fontos szerepe van partnereinknek is. Mércénk minden esetben megrendelőink elégedettsége, s a kivitelezések során elsődleges szempontunk ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni, hogy így alkossunk maradandót a jelen és a jövő számára. E szemlélet az alapja eredményeinknek, s nagyon örülünk, hogy ezt most a Superbrands díj odaítélése is visszaigazolta” – hangsúlyozta Paár Attila tulajdonos-ügyvezető.

A WHB Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, piacvezető, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő építőipari vállalkozása, amely biatorbágyi székhelye mellett Győrben és Budapesten is rendelkezik fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel. Fejlődésének ívét az általa nemzetközi színvonalon, partnerei megelégedésére elvégzett, az országszerte látható beruházások sora kíséri.

A WHB erősségét a magas szintű szakmai tudás és tapasztalat mellett annak a szerteágazó – a mélyépítéstől a műemlék épületek felújításán át a profilgyártásig terjedő – szolgáltatási palettának is köszönheti, amelynek tudatos bővítésére sok lépést tett az elmúlt évtizedben.

A cégcsoport kiemelkedő referenciái között számos olyan, a budapesti városképet meghatározó épület és nagyléptékű vidéki fejlesztés található, melyek sorra gyűjtötték be a rangos szakmai elismeréseket és arattak tetszést a nagyközönség körében.

Közöttük vannak irodaházak, luxusszállodák, egészségügyi intézmények és fürdők mellett ipari csarnokok (így az oroszlányi BorgWarneré), emblematikus sportlétesítmények (például a Puskás Aréna, a Bozsik Stadion és a szegedi Pick Aréna), oktatási intézmények (a győri Széchenyi István Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ingatlanai), valamint ikonikus műemlék épületek (a Várkert Bazár, a Magyar Állami Operaház vagy a Budai Várban a Stöckl-lépcső, a Csikós udvar és a Főőrségi épület) építési és rekonstrukciós munkái is.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-08 12:41:03
A lakásbiztosítások kiemelt szerepet kapnak a nyár elején gyakran előforduló viharok és az azok okozta károk miatt – közölte a Netrisk.hu. Ha régen, akár 5 évvel vagy korábban kötött lakásbiztosításról van szó, érdemes megnézni, milyen értékű az ingatlan.
2023-06-08 09:41:20
Nem árt figyelni, hogy milyen jogviszonyban foglalkoztatják a diákmunkásokat, mert az eltérő formákhoz tartozó különféle adózási kötelezettségek jelentős hatással vannak a nettó jövedelem alakulására. A főbb lehetőségeket járja körül a Moore Hungary elemzése.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS