Superbrands díjat nyert el a West Hungária Bau

2021. 09. 07., 16:30

Története során először nyerte el a Superbrands díjat a West Hungária Bau Kft., ami fővállalkozói és generálkivitelezői munkái nemzetközi színvonalának, valamint a megrendelők elégedettségét középpontba helyező működésének visszaigazolását jelenti. A cégcsoport nevéhez számos meghatározó budapesti és vidéki fejlesztés fűződik.

Az 1995 óta működő, a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat elismerő Business Superbrands Program a világ több mint kilencven országában van jelen. A kiválasztási folyamat mindenütt azonos elveket követ: a részvétel a márkák számára ingyenes, a díjazottakat többlépcsős kutatás során emelik ki, a végső értékelést pedig független szakértőkből álló bizottság végzi el.

A testület döntése során a reputációt, a márkaépítést, a piaci pozíciót és a tradíciót veszi figyelembe. Ebben az évben a West Hungária Bau Kft. (WHB) is elnyerte a Superbrands díjat a Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Brands díj után a Superbrands díjat is elnyertük. Az elismerés egész cégcsoportunk valamennyi munkatársának közös sikere. Az építőiparban betöltött meghatározó pozíciónkat a fővállalkozói és generálkivitelezői munkáink magas színvonalával vívtuk ki, melyben fontos szerepe van partnereinknek is. Mércénk minden esetben megrendelőink elégedettsége, s a kivitelezések során elsődleges szempontunk ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni, hogy így alkossunk maradandót a jelen és a jövő számára. E szemlélet az alapja eredményeinknek, s nagyon örülünk, hogy ezt most a Superbrands díj odaítélése is visszaigazolta” – hangsúlyozta Paár Attila tulajdonos-ügyvezető.

A WHB Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, piacvezető, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő építőipari vállalkozása, amely biatorbágyi székhelye mellett Győrben és Budapesten is rendelkezik fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel. Fejlődésének ívét az általa nemzetközi színvonalon, partnerei megelégedésére elvégzett, az országszerte látható beruházások sora kíséri.

A WHB erősségét a magas szintű szakmai tudás és tapasztalat mellett annak a szerteágazó – a mélyépítéstől a műemlék épületek felújításán át a profilgyártásig terjedő – szolgáltatási palettának is köszönheti, amelynek tudatos bővítésére sok lépést tett az elmúlt évtizedben.

A cégcsoport kiemelkedő referenciái között számos olyan, a budapesti városképet meghatározó épület és nagyléptékű vidéki fejlesztés található, melyek sorra gyűjtötték be a rangos szakmai elismeréseket és arattak tetszést a nagyközönség körében.

Közöttük vannak irodaházak, luxusszállodák, egészségügyi intézmények és fürdők mellett ipari csarnokok (így az oroszlányi BorgWarneré), emblematikus sportlétesítmények (például a Puskás Aréna, a Bozsik Stadion és a szegedi Pick Aréna), oktatási intézmények (a győri Széchenyi István Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ingatlanai), valamint ikonikus műemlék épületek (a Várkert Bazár, a Magyar Állami Operaház vagy a Budai Várban a Stöckl-lépcső, a Csikós udvar és a Főőrségi épület) építési és rekonstrukciós munkái is.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS