November 5-ig lehet pályázni a FIVOSZ Év Fiatal Vállalkozója díjra

2023. 10. 18., 18:53

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 16. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke hangsúlyozta: „A fiatal vállalkozók az innováció és a dinamikus üzleti élet zálogai, képesek új szempontokat és lendületet hozni a magyar gazdaság életébe. Az elmúlt évek nyertesei bebizonyították, milyen nagy szerepe van ennek a több, mint másfél évtizedes díjnak abban, hogy kiemeljük és megmutassuk: a kor nem lehet akadálya annak, hogy valaki valami nagyot, értékeset, maradandót építsen. Nagyon várjuk a női és vidéki vállalkozások jelentkezését is.”

Az Év Fiatal Vállalkozója díj nem csak ismertséget és elismerést jelent, hanem szakmai garanciát is a fejlődésre.

A díjra a legalább három éve sikeres saját vállalkozást működtető 18 és 40 év közötti természetes személyek, magyar fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetők.

A november 13-17. között megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hetén a Karrier&Üzleti Show-n adják majd át az elismerést.

Az ingyenesen látogatható rendezvénysorozat nem csupán az üzleti világába enged bepillantást, de a karrierépítés fortélyaiba is beavat Budapesten és országosan.

További információk és a jelentkezés részletei a FIVOSZ  https://fivosz.hu/ev-fiatal-vallalkozoja-dij-2023/ weboldalán. 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS