November 5-ig lehet pályázni a FIVOSZ Év Fiatal Vállalkozója díjra

2023. 10. 18., 18:53

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 16. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke hangsúlyozta: „A fiatal vállalkozók az innováció és a dinamikus üzleti élet zálogai, képesek új szempontokat és lendületet hozni a magyar gazdaság életébe. Az elmúlt évek nyertesei bebizonyították, milyen nagy szerepe van ennek a több, mint másfél évtizedes díjnak abban, hogy kiemeljük és megmutassuk: a kor nem lehet akadálya annak, hogy valaki valami nagyot, értékeset, maradandót építsen. Nagyon várjuk a női és vidéki vállalkozások jelentkezését is.”

Az Év Fiatal Vállalkozója díj nem csak ismertséget és elismerést jelent, hanem szakmai garanciát is a fejlődésre.

A díjra a legalább három éve sikeres saját vállalkozást működtető 18 és 40 év közötti természetes személyek, magyar fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetők.

A november 13-17. között megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hetén a Karrier&Üzleti Show-n adják majd át az elismerést.

Az ingyenesen látogatható rendezvénysorozat nem csupán az üzleti világába enged bepillantást, de a karrierépítés fortélyaiba is beavat Budapesten és országosan.

További információk és a jelentkezés részletei a FIVOSZ  https://fivosz.hu/ev-fiatal-vallalkozoja-dij-2023/ weboldalán. 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 12. 05., 10:10
Nálunk nem csupán a szavak szintjén érvényes az, hogy egy hajóban evezünk, hanem tényleg közösen, csapatként jutunk át egyik partról a másikra – mondta az Üzletemnek Csuhay Attila, az ingatlanprojektek menedzselésével foglalkozó GPM Kft. ügyvezető igazgatója.
2023-12-07 16:10:00
Az uniós tagállamok állandó képviselői megállapodtak egy olyan új jogszabályra vonatkozó tanácsi megbízásról, amely uniós szinten megkönnyíti az egészségügyi adatok cseréjét és az azokhoz való hozzáférést.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS