Kreáljon kabalafigurát a Vasasnak, pénzt is kap érte

2019. 03. 14., 12:30

A Vasas Sport Club kabalapályázatot hirdetett, a nevezéseket március 25-ig várják. A nyertes figura a Vasas valamennyi sporteseményén megjelenik majd.

A pályázaton bárki nyújthat be nevezést, a kabala lehet ember, állat vagy akár kitalált élőlény is, a lényeg az, hogy „támassza alá a klub által képviselt értékeket, legyen modern, de egyben fejezze ki a klub hagyományait, nyugalmat, biztonságot sugározzon és legyen hosszú távon használható” – idézi a Kreatív Online a klub pályázati kiírását. 

A kabalát pontosan meg kell rajzolni, és leírást (sztorit) kell hozzá mellékelni. Előnyt jelent, ha további kreatív felhasználásaira is javaslatot tesz a pályázó. 

A nevezési határidő március 25-e. A Bíráló Bizottság várhatóan végzi, április 10-én dönt.

Az első helyezett 500 ezer, a második 350 ezer, a harmadik helyezett 200 ezer forintos díjban részesül.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS