Jakab Szabolcs: Teljes szabadságot kapnak a kollégáim a munkában

2019. 10. 29., 10:15

Az elért eredményekben hiszek, azok mindig önmagukért beszélnek, a sikeres projektek vonzzák az új feladatokat – mondja az Üzletemnek Jakab Szabolcs, az eSense Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Jakab Szabolcs szerint nagyon fontos, hogy munkatársaiknak biztosítsák a folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget. Szabolcs abban is biztos, hogy egy szerethető munkahelyen, jó hangulatban a profik is jobban teljesítenek. Az eSense alapvetően call centeres cég, a kollégáknak több éves telefonos értékesítői, ügyfélszolgálati tapasztalata van. Szeretnék elfeledtetni a call centerhez kapcsolódó negatív sztereotípiákat. És hogy mit szeretne még elérni Szabolcs, azt megtudja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 122. interjújából.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Azt, hogy az eSense, prémium szolgáltatóként az elmúlt 18 év alatt a magyar CallCenter piac meghatározó szereplőjévé tudott válni és azt az összetartó csapatot, amivel jelenleg is együtt dolgozom a cégnél.

Milyen távra tervez? 

– A konkrét teendőkben mindig az adott napra, stratégiai kérdésekben általában a következő évre tudok előre nézni.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Szeretnék egy teljesen más területen is elindítani egy sikeres vállalkozást.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Osztroluczky Dénes barátomtól, akivel együtt alapítottuk a céget 2001-ben.

Mivel motiválja a kollégáit, társait?

– Azzal, hogy teljes szabadságot kapnak a munkában, illetve minden lehetőséget biztosítunk a kollégáknak a személyes és szakmai fejlődésre.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– A gasztronómia kifejezetten érdekes terület!

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Az elért eredményekben hiszek, azok mindig önmagukért beszélnek, a sikeres projektek vonzzák az új feladatokat.

Mire sajnálja az idejét?

– Felesleges megbeszélésekre.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– A családomra, utazásra, sportra, gasztronómiára.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha valaki a kifogásokra és nem a lehetséges megoldásokra fókuszál.

Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Legjobban az általános iskolai oktatás fejlesztése érdekel, itt aktívan szerepet is vállalok.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A sportok: vitorlázás, golf, síelés.

Az eSense a DreamJo.bs által meghirdetett Szerethető Munkahely Díj verseny tavalyi díjazottja, kétszeres különdíjas: Eisberg Employer Branding Extra Különdíj Nagyvállalati kategóriában, valamint a DreamJo.bs Dolgoznék itt különdíj Nagyvállalati kategóriában.

SZERETHETŐ PÉLDAKÉP MUNKAHELY 2019: Az eSense idén már támogatja a Szerethető Munkahelyek Díj versenyt.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-04 15:17:17
Az MNB értesítette a K&H Biztosító Zrt.-t Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. Az új konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. Ezzel már 12 minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás érhető el a piacon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS