Jakab Szabolcs: Teljes szabadságot kapnak a kollégáim a munkában

2019. 10. 29., 10:15

Az elért eredményekben hiszek, azok mindig önmagukért beszélnek, a sikeres projektek vonzzák az új feladatokat – mondja az Üzletemnek Jakab Szabolcs, az eSense Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Jakab Szabolcs szerint nagyon fontos, hogy munkatársaiknak biztosítsák a folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget. Szabolcs abban is biztos, hogy egy szerethető munkahelyen, jó hangulatban a profik is jobban teljesítenek. Az eSense alapvetően call centeres cég, a kollégáknak több éves telefonos értékesítői, ügyfélszolgálati tapasztalata van. Szeretnék elfeledtetni a call centerhez kapcsolódó negatív sztereotípiákat. És hogy mit szeretne még elérni Szabolcs, azt megtudja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 122. interjújából.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Azt, hogy az eSense, prémium szolgáltatóként az elmúlt 18 év alatt a magyar CallCenter piac meghatározó szereplőjévé tudott válni és azt az összetartó csapatot, amivel jelenleg is együtt dolgozom a cégnél.

Milyen távra tervez? 

– A konkrét teendőkben mindig az adott napra, stratégiai kérdésekben általában a következő évre tudok előre nézni.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Szeretnék egy teljesen más területen is elindítani egy sikeres vállalkozást.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Osztroluczky Dénes barátomtól, akivel együtt alapítottuk a céget 2001-ben.

Mivel motiválja a kollégáit, társait?

– Azzal, hogy teljes szabadságot kapnak a munkában, illetve minden lehetőséget biztosítunk a kollégáknak a személyes és szakmai fejlődésre.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– A gasztronómia kifejezetten érdekes terület!

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Az elért eredményekben hiszek, azok mindig önmagukért beszélnek, a sikeres projektek vonzzák az új feladatokat.

Mire sajnálja az idejét?

– Felesleges megbeszélésekre.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– A családomra, utazásra, sportra, gasztronómiára.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha valaki a kifogásokra és nem a lehetséges megoldásokra fókuszál.

Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Legjobban az általános iskolai oktatás fejlesztése érdekel, itt aktívan szerepet is vállalok.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A sportok: vitorlázás, golf, síelés.

Az eSense a DreamJo.bs által meghirdetett Szerethető Munkahely Díj verseny tavalyi díjazottja, kétszeres különdíjas: Eisberg Employer Branding Extra Különdíj Nagyvállalati kategóriában, valamint a DreamJo.bs Dolgoznék itt különdíj Nagyvállalati kategóriában.

SZERETHETŐ PÉLDAKÉP MUNKAHELY 2019: Az eSense idén már támogatja a Szerethető Munkahelyek Díj versenyt.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Szabó Gergely ügyvéd válaszol.
2024-04-22 15:10:00
A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. egyik kiemelt projektje az ún. nagyon kis aktivitású radioaktív hulladékok végső elhelyezésére alkalmas, felszíni tároló létesítése a közeljövőben. Ezek a hulladékok ugyan rövid ideig sugároznak, megfelelő elhelyezésük mégis nagy körültekintést igényel.
2024-04-22 14:40:00
Míg tavaly márciusban 2,6 millió felhasználó rendelkezett SZÉP Kártyával, idén márciusra már 2,8 millióra nőtt a kártyabirtokosok száma; a költések összege a hónapban megközelítette az 59 milliárd forintot.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. egyik kiemelt projektje az ún. nagyon kis aktivitású radioaktív hulladékok végső elhelyezésére alkalmas, felszíni tároló létesítése a közeljövőben. Ezek a hulladékok ugyan rövid ideig sugároznak, megfelelő elhelyezésük mégis nagy körültekintést igényel.