Beájult a pultos, amikor meglátta Liptai Claudiát

2019. 06. 18., 18:00

Megújulás néven indít üzleti kommunikációs kampányt a Reál Hungária Élelmiszer Kft. A reklámfilmek főszereplője Liptai Claudia.

A kommunikációt egy Liptai Claudiával kötött, legalább két évre szóló együttműködés tetőzte be. „Claudia kiválasztásában szerepet játszott ismertsége és kedveltsége mellett az a tény, hogy a művésznő rajongói bázisa és a Reál legfontosabb vásárlói köre nagymértékű átfedést mutat” – idézi a cég közleményét a Kreatív Online

A több filmből álló kampánysorozatban Claudia önmagát alakítja, és kerül különböző helyzetekbe. Az egyik filmben például végigsétál a boltban, s őt látva a hentes „beájul” a pult mögé.

A filmeken, óriásplakátokon, a közösségi médiában, bolti atrapokon, illetve szórólapokon történő megjelenés mellett a későbbiekben egy-egy Reál rendezvény kapcsán élőben is lehet találkozni vele.

Liptai Claudia és a Reál közti kapcsolatot a Havasi Communications, a Reál ügynöksége kezdeményezte, ők működnek közre a kampánysorozat megvalósításában is.

Az ötlet Havasi Raymond, az ügynökség vezetője szerint már a CBA-s Kasszás Erzsi karakterének bemutatása előtt felmerült, de akkoriban Liptai nem állt rendelkezésre. A színésznő menendzsmentjével idén januárban egyeztek meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS