A Zwack a Friendly mellett döntött

2019. 01. 09., 14:00

A Friendly Creative nyerte a Zwack szeszesitalgyártó cég meghívásos közösségimédia-tenderét.

Az egykörös, meghívásos tenderen öt ügynökség vett részt, a megbízást korábban a Doupla látta el – mondta Palcsó Sára, a Zwack marketingigazgatója a Kreatívnak.

Palcsó Sára szerint az italok mindig egyfajta életstílust is közvetítenek, ehhez kell speciális megközelítés.

A Friendly Creative a Zwack Unicum teljes portfóliójának közösségi médiás kommunikációját kezeli majd.

„Korábban is dolgoztunk már együtt, most végre megkaptuk a lehetőséget, hogy egy átfogó digitális stratégiai tervet tegyünk le a Zwack marketing csapata elé, amivel tovább építhetik márkáikat a social térben” – mondta Bósza Zsolt, az ügynökség ügyvezető-tulajdonosa.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS