Az áruházlánc szendvicsekkel és 1,5 millió forint adománnyal támogatja az Etesd a Dokit! civil kezdeményezést, amely naponta több mint 100 egészségügyi dolgozó meleg ebédjéről gondoskodik – ellenszolgáltatás nélkül.
Keve Márton séf és csapata a belvárosi Easy Wine Budapest Bisztróban napi 100 adag meleg ebédet készít a Szent László Kórház dolgozóinak. Az összefogás operatív feladatainak ellátására egy komplett stáb állt fel, többek között a Borganika, az Easy Wine és a Menedékház Alapítvány csapatából és önkénteseiből.
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. adománya nem csak a meleg ebédekhez biztosít alapanyagot, de hideg élelemmel – az üllői SPAR enjoy. convenience üzemben készülő, előrecsomagolt szendvicsekkel – is ellátja a koronavírus elleni küzdelemben részt vevő, több fővárosi kórház orvosait és egészségügyi dolgozóit.
„Forintban és élelmiszerben kifejezhetetlen az a hála és köszönet, amivel mindannyian tartozunk az egészségügyben dolgozóknak. Valamennyi partnerünket és vásárlónkat összefogásra buzdítjuk, és arra kérünk mindenkit, hogy tartsa be a hatóságok által előírt szabályokat a járvány megfékezése érdekében” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.
(Fotó: spar.hu)
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.