A legjobbakat díjazták a Prima gálán Nógrád megyében

2019. 10. 21., 13:00

Tizenötödik alkalommal rendezte meg a Nógrád megyei Príma Díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Nógrád Megyei Szervezete.

Vállalkozói-, szakmai-, illetve Prima Díjakat adtak át Nógrád megye legjobbjainak a Szécsényi Krúdy Gyula Városi Művelődési Központban október 19-én.

Idén a Muzsla néptáncegyüttes, a Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club és Bakos Ferenc festő és grafikusművész vehette át a Prima Díjat – írja a nool.hu.

Az ünnepség első felében átadták az Év vállalkozója-, a szakmai-, a Csillik Zoltán Innovációs, valamint a T. Német László Partneri Nívódíjat. Ünnepi beszédet mondott Czékmánné Kelecsény Ágnes, a VOSZ Nógrád megyei elnöke, valamint Perlusz László, a VOSZ főtitkára.

Átadták az Év Nógrád megyei vállalkozója Szakmai Okleveleket. Az év mezőgazdasági kereskedője Tóth Attila, a Mancsó Burger & Burger tulajdonosa lett. Az év családi vendéglátósának Sági Bacsa Ilonát, a Dézsa étterem és Söröző tulajdonos ügyvezetőjét választották. Az év szállodása Schmidt Anikó, a berkenyei Szent Anna Fogadó vezetője lett. A Nógrád megye Társadalmi szerepvállalása díjat az alsótoldi Toldi Ház Társadalmi vállalkozás nyerte el.

Az Év vállalkozója idén, Nyéki Ákos és Nyékiné Budai Angelika, a Balassagyarmati Nyéki Autóház Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, valamint dr. Bornemisza Éva, a Jakubecz Háziorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Betéti Társaság vezetője. A Nógrád megyei VOSZ dr. Bornemissza Éva férjét, dr. Jakubecz Józsefet posztomus év vállalkozói díjra kívánta felterjeszteni. A Vállalkozók az Innovációért – Csillik Zoltán Díjat Bartus Dóra világbajnoki ezüstérmes cukrász nyerte el.

A VOSZ – Nógrád Partner Nívó Díjat idén először a Nógrád Megyei Hírlap támogatásával Szenográdi Ferenc újságíró kapta.

A szakmai zsűri idén is úgy döntött, hogy a legnépszerűbb jelölt részére közönségdíjat adományoz. Idén a közönségdíjas különdíjas Mecser Lajos hosszútávfutó lett.

A gála végén Tímár Lajos, a VOSZ Baranya Megyei és László Istvánt, a VOSZ Fejér megyei leköszönő elnökeit is elismerésben részesítették.

(Fotó: nool.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-30 15:11:00
Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfás magánszemélyek tervezetének kivételével – május 22-ével automatikusan bevallássá válik – figyelmeztet a NAV.
2023-03-30 14:41:00
A munkavállalók és képviselőik egyértelmű és teljes körű tájékoztatásra jogosultak az egyéni és az átlagos bérszintekről, nemek szerinti bontásban. A munkaszerződésekben nem lehet megtiltani, hogy egy adott munkavállaló nyilvánosságra hozza, mennyit keres, illetve mások fizetéséről tájékozódjon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS