A legjobbakat díjazták a Prima gálán Nógrád megyében

2019. 10. 21., 13:00

Tizenötödik alkalommal rendezte meg a Nógrád megyei Príma Díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Nógrád Megyei Szervezete.

Vállalkozói-, szakmai-, illetve Prima Díjakat adtak át Nógrád megye legjobbjainak a Szécsényi Krúdy Gyula Városi Művelődési Központban október 19-én.

Idén a Muzsla néptáncegyüttes, a Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club és Bakos Ferenc festő és grafikusművész vehette át a Prima Díjat – írja a nool.hu.

Az ünnepség első felében átadták az Év vállalkozója-, a szakmai-, a Csillik Zoltán Innovációs, valamint a T. Német László Partneri Nívódíjat. Ünnepi beszédet mondott Czékmánné Kelecsény Ágnes, a VOSZ Nógrád megyei elnöke, valamint Perlusz László, a VOSZ főtitkára.

Átadták az Év Nógrád megyei vállalkozója Szakmai Okleveleket. Az év mezőgazdasági kereskedője Tóth Attila, a Mancsó Burger & Burger tulajdonosa lett. Az év családi vendéglátósának Sági Bacsa Ilonát, a Dézsa étterem és Söröző tulajdonos ügyvezetőjét választották. Az év szállodása Schmidt Anikó, a berkenyei Szent Anna Fogadó vezetője lett. A Nógrád megye Társadalmi szerepvállalása díjat az alsótoldi Toldi Ház Társadalmi vállalkozás nyerte el.

Az Év vállalkozója idén, Nyéki Ákos és Nyékiné Budai Angelika, a Balassagyarmati Nyéki Autóház Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, valamint dr. Bornemisza Éva, a Jakubecz Háziorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Betéti Társaság vezetője. A Nógrád megyei VOSZ dr. Bornemissza Éva férjét, dr. Jakubecz Józsefet posztomus év vállalkozói díjra kívánta felterjeszteni. A Vállalkozók az Innovációért – Csillik Zoltán Díjat Bartus Dóra világbajnoki ezüstérmes cukrász nyerte el.

A VOSZ – Nógrád Partner Nívó Díjat idén először a Nógrád Megyei Hírlap támogatásával Szenográdi Ferenc újságíró kapta.

A szakmai zsűri idén is úgy döntött, hogy a legnépszerűbb jelölt részére közönségdíjat adományoz. Idén a közönségdíjas különdíjas Mecser Lajos hosszútávfutó lett.

A gála végén Tímár Lajos, a VOSZ Baranya Megyei és László Istvánt, a VOSZ Fejér megyei leköszönő elnökeit is elismerésben részesítették.

(Fotó: nool.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS