A legjobbakat díjazták a Prima gálán Nógrád megyében

2019. 10. 21., 13:00

Tizenötödik alkalommal rendezte meg a Nógrád megyei Príma Díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Nógrád Megyei Szervezete.

Vállalkozói-, szakmai-, illetve Prima Díjakat adtak át Nógrád megye legjobbjainak a Szécsényi Krúdy Gyula Városi Művelődési Központban október 19-én.

Idén a Muzsla néptáncegyüttes, a Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club és Bakos Ferenc festő és grafikusművész vehette át a Prima Díjat – írja a nool.hu.

Az ünnepség első felében átadták az Év vállalkozója-, a szakmai-, a Csillik Zoltán Innovációs, valamint a T. Német László Partneri Nívódíjat. Ünnepi beszédet mondott Czékmánné Kelecsény Ágnes, a VOSZ Nógrád megyei elnöke, valamint Perlusz László, a VOSZ főtitkára.

Átadták az Év Nógrád megyei vállalkozója Szakmai Okleveleket. Az év mezőgazdasági kereskedője Tóth Attila, a Mancsó Burger & Burger tulajdonosa lett. Az év családi vendéglátósának Sági Bacsa Ilonát, a Dézsa étterem és Söröző tulajdonos ügyvezetőjét választották. Az év szállodása Schmidt Anikó, a berkenyei Szent Anna Fogadó vezetője lett. A Nógrád megye Társadalmi szerepvállalása díjat az alsótoldi Toldi Ház Társadalmi vállalkozás nyerte el.

Az Év vállalkozója idén, Nyéki Ákos és Nyékiné Budai Angelika, a Balassagyarmati Nyéki Autóház Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, valamint dr. Bornemisza Éva, a Jakubecz Háziorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Betéti Társaság vezetője. A Nógrád megyei VOSZ dr. Bornemissza Éva férjét, dr. Jakubecz Józsefet posztomus év vállalkozói díjra kívánta felterjeszteni. A Vállalkozók az Innovációért – Csillik Zoltán Díjat Bartus Dóra világbajnoki ezüstérmes cukrász nyerte el.

A VOSZ – Nógrád Partner Nívó Díjat idén először a Nógrád Megyei Hírlap támogatásával Szenográdi Ferenc újságíró kapta.

A szakmai zsűri idén is úgy döntött, hogy a legnépszerűbb jelölt részére közönségdíjat adományoz. Idén a közönségdíjas különdíjas Mecser Lajos hosszútávfutó lett.

A gála végén Tímár Lajos, a VOSZ Baranya Megyei és László Istvánt, a VOSZ Fejér megyei leköszönő elnökeit is elismerésben részesítették.

(Fotó: nool.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-02 19:53:33
Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.
2022-09-30 19:22:00
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség éves közgyűlésén az OAH vezetői megbeszéléseket folytattak az amerikai, az argentin, a bolgár, a finn, a horvát, a lengyel, a marokkói, a román, a szerb és a török hatóság képviselőivel.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS