A gyorsaság még az építészt is meglepte a Rómain

2019. 05. 04., 15:15

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton. A The Village nevű villapark a belvárosi pezsgés és a vidéki élet elemeit ötvözi.

Néhány hónap múlva 23 prémium villát adnak át Budapest 3. kerületében, a Római-parton. Budapest első luxusvilla parkja kifejezetten a budapesti igényesebb közönség igényei szerint álmodott meg a luxusvilla építész, Singer Ádám és csapata a Singer Design.

Meglepődtem, hogy milyen gyorsan elkeltek a villák, viszont ez csak megerősített minket abban, hogy igény van a prémium építészetre Magyarországon – mondta Singer Ádám.

A Village újszerű megoldás Magyarországon. Stratégiailag összefogott villapark, mely egyúttal üzleti modell is. A Singer Design szerint ezzel a koncepcióval versenybe szálltak a budai hegyekben található házakkal, sőt, többletet kínálnak azokkal szemben. Az engedélyezési tervek mindössze három hónap alatt készültek el. A házak rekord idő alatt keltek el, gyakorlatilag látványtervekről vették meg az épületeket.

Az otthonok könnyed elrendezését a nagy alapterület, valamint a rajta kialakított park, játszótér, az utak menti zöldsávok, járdák, a tágas elő- és hátsókertek csak még szabadabbá teszik, közvetlen telekkapcsolata a Duna-parttal pedig egyfajta exkluzivitást teremt.

„Biztosan sokan vannak, akik egyetértenek velem abban, hogy még mindig a Római az egyik legmenőbb hely Budapesten. Amint beköszönt a tavasz, a Duna közelsége, a hekk, a langalló és az idilli hangulat mindenkit idecsábít. Ebben a szemléletben alkottuk meg a The Village villa-parkot” – mondta Singer Ádám.

 (Az Üzletem interjúját Singer Ádámmal hamarosan olvashatja a 12 kérdés – 12 válasz sorozatunkban.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS