Már közösségi autózással is elérhető a budaörsi Auchan Korzó

2021. 04. 16., 19:00

Az Auchan Korzókat üzemeltető Nhood Services Hungary Kft. és a SHARE NOW Magyarország együttműködésének köszönhetően a vásárlók már közösségi autóval is ellátogathatnak a Budaörsi Auchan Korzóra.

Egyre népszerűbb Magyarországon az autómegosztás, ami a jövő egyik meghatározó trendje lehet a közösségi közlekedésben. A saját tulajdonban lévő autók élettartamuk nagy részét kihasználatlanul töltik, az autómegosztó szolgáltatás viszont csökkenti az utakon a zsúfoltságot, a környezetszennyezést, ráadásul nincsenek horribilis fenntartási költségek, és a gépkocsit mindenki csak akkor veszi igénybe, amikor szüksége van rá.

Az autómegosztás élhetőbbé teheti a fővárost, hiszen egy közösségi gépkocsival akár 4-6 saját tulajdonú autó is kiváltható, így kevesebb a dugó, és több a szabad parkolóhely is.

Ez a fenntartható közlekedési mód mostantól az Auchan Korzó vásárlói számára is elérhetővé válik. Az Auchan Korzók üzemeltetője és a SHARE NOW első körben a Budaörsi Auchan parkolójáig hoz létre ún. Külső Zónát a közösségi autók igénybevételére. A szolgáltatás 2021. április 16-tól egy két hónapos tesztidőszakkal indul. Bízva a projekt sikerében, a szolgáltatás várhatóan hosszú távon is elérhető lesz, és akár további Auchan Korzókra is kiterjeszthetővé válik.

A SHARE NOW számára kiemelten fontos, hogy a Budapesthez tartozó, de nem központi helyen elhelyezkedő városrészeket is bevonja az autómegosztás vérkeringésébe, így a fővárosi autómegosztó szolgáltatók közül elsőként a városközponttól távolabb eső területeken Külső Zónákat hoz létre. Az utak ezekből a zónákból – így a tesztidőszak ideje alatt a Budaörsi Auchan parkolójából is - bármikor indíthatóak, valamint egy egyszeri extra díj mellett bármelyik SHARE NOW autóbérlés le is zárható itt.

A SHARE NOW segítéségével a Budaörsi Auchan Korzó üzleteit már összesen tizenhárom fajta, köztük három különböző elektromos SHARE NOW modellel is megközelíthetik a vásárlók, ezek a MINI Cooper SE, a BMW i3, illetve a smart EQ fortwo.

Buday Bence, a SHARE NOW Magyarország ügyvezető igazgatója így nyilatkozott az együttműködéssel kapcsolatban: „A SHARE NOW célja a hétköznapi élethelyzetekben mobilitási alternatívát kínálni a Budapesten és környékén élők számára. Erre tökéletes példa a bevásárlás az Auchan Korzó üzleteiben, hiszen a vásárlók budaörsi útjukhoz, a saját autó fenntartási költségei nélkül 300 autó közül választhatnak egyetlen kattintással.”

Az autómegosztó szolgáltatóval kötött megállapodás az Auchan Korzókat üzemeltető Nhood Services Hungary Kft. számára legalább olyan fontos. A vegyes ingatlanszolgáltatással foglalkozó vállalat ugyanis kiemelt hangsúlyt fektet a társadalmi és környezeti felelősségvállalás kérdéskörére is. A cég valamennyi tevékenységét a bolygó, az emberek és a profit hármas dimenziójának tükrében szemléli, és fejlesztései során tekintettel van működése környezeti, társadalmi és gazdaságai hatásaira. A vállalat munkatársai minden általuk üzemeltetett helyszínen arra törekednek, hogy fenntartható és felelősségteljes módon fejlesszék a környezetet a jövő generációi számára, ezért folyamatosan dolgoznak a környezettudatos megoldásokon az Auchan Korzók esetében is.

A SHARE NOW autómegosztóval kötött együttműködés lehetőséget teremt arra, hogy azok is ellátogassanak a Budaörsi Auchan Korzóra, akik eddig a távolság miatt nem tették. A bérelhető elektromos autók segítségével Budapest bármely pontjáról saját autó nélkül is könnyedén elérhető a Budaörsi Auchan áruház, ahol a vásárlók a nagybevásárlás mellett számos üzletet, köztük több ismert világmárkát is megtalálnak. Emellett az Auchan Korzó szolgáltatóinál gondoskodhatnak elintéznivalóikról, illetve az ételudvarban egy finom ebéd vagy desszert elfogyasztására is van lehetőség (egyelőre elvitelre).

Az együttműködéssel kapcsolatban Pascal Steens, az Auchan Korzókat üzemeltető Nhood Services Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a követőket mondta: „2021-ben nem gondolkodhatunk olyan projektben, ami nem fenntartható. Számunka ezért is rendkívül vonzó ez az együttműködési lehetőség. Fontos számunkra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulhassunk a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez, emellett pedig alapvető célunk, hogy az embereket közelebb hozzuk a szolgáltatásainkhoz. Azért dolgozunk, hogy jobbá tegyük környezetünket, a gazdasági teljesítmény és a fenntartható értékteremtés a NHOOD számára együtt jár, és a társadalmi és környezeti kérdéseket is figyelembe veszi. Amennyiben a budaörsi tesztidőszak sikeres lesz, tervezzük, hogy kiterjesztjük az együttműködést további Auchan Korzók vonzáskörzetére is.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS