Óriási az érdeklődés a Széchenyi Kártya GO! termékei iránt

Óriási az érdeklődés a Széchenyi Kártya GO! termékei iránt
2021. 10. 20., 16:00

Több mint 420 milliárd forintnyi hiteligény érkezett eddig a Széchenyi Kártya GO! új termékeire, a szerződött összeg azonban ennek csupán harmada – számolt be Krisán László, a Széchenyi Kártya Programot koordináló KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója a Budapest Economic Forum konferencián.

Krisán László a Portfolio által szervezett Budapest Economic Forum konferencián elmondta: válság második félideje már nem a tűzoltásról, hanem az újraindításról szól. Vannak ugyanakkor jócskán vállalkozások, amelyek segítségre szorulnak, őket célozzák a Széchenyi Kártya GO! újraindítási hitelei.

A Széchenyi Kártya GO! júliusi eleji indulása óta 421 milliárd forintnyi hiteligényből 138 milliárd forintnyira kötöttek eddig szerződést, 12 ezer befogadott ügylettel szemben 5,2 ezer szerződött ügyfélnél tartanak – mondta el Krisán László, aki ezért arra kérte a banki partnereket, hogy segítsék a hitelfolyamat gyorsítását.

Az EU döntése alapján jó esély van arra, hogy a kedvezményes programok nem zárulnak le 2021 végén, hanem még fél évig érvényben maradnak – jelezte a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója.

Fotó: Stiller Ákos
Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 10:49
A Covid lavinaszerű revolúciót hozott a privátbanki szakmában, amit azonban nem megnyugvás, hanem egy mélyreható változásokkal járó evolúciós időszak követ majd. Eközben a befektetési termékek piacát a digitalizáció demokratizálja, újraértelmezve a vagyoni ügyfélszegmentációt – véli Karagich István, a Blochamps Capital Kft. ügyvezetője.
2021. 11. 26., 09:58
Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi és minőségi megoldásaink hangsúlyozására, hiszen minden egyes kastélyépület finom eleganciát és egyedi enteriőrt képvisel – mondta Balogh Zoltán, az Elektro-Kamleithner Kft. ügyvezető igazgatója.
2021-11-28 17:14:11
Kategóriánként három fős zsűri értékelte a versenymunkákat. A három kategóriában idén is összesen 56 bejglit kóstolt és értékelt a neves szaktekintélyekből és ismert személyiségekből álló zsűri.
2021-11-28 14:08:15
A dolgozó fiatalok majdnem kétharmada számít béremelésre a következő időszakban, 46 százalékuk az inflációnál alacsonyabb, 20 százalékuk viszont azt meghaladó emelést valószínűsít – derül ki a K&H ifjúsági indexéből.

  Rovathírek: GUSTO

Kategóriánként három fős zsűri értékelte a versenymunkákat. A három kategóriában idén is összesen 56 bejglit kóstolt és értékelt a neves szaktekintélyekből és ismert személyiségekből álló zsűri.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Benyújtotta a két új atomerőművi blokk reaktortartályainak gyártási engedélykérelmét a Paks II. Zrt. az Országos Atomenergia Hivatalnak – tájékoztatott Süli János, a két új atomerőművi blokk létesítéséért felelős tárca nélküli miniszter az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságában történt meghallgatása után.