Sztrádamatrica

Itt találod az összes cikket a „sztrádamatrica” témában!

5210 forintról 8900 forintra drágul a havi sztrádamatrica

5210 forintról 8900 forintra drágul a havi sztrádamatrica

A tervezettnél kevésbé nő jövőre az éves útdíj-matricák ára, a rendszeres sztrádahasználóknak kedvez a személyautók, motorok és buszok útdíjtételeinek januártól hatályos átalakítása.
2020. 02. 25., 20:30
Ebben az órában nem lehet majd sztrádamatricát venni

Nem lehet igénybe venni a megszokott útdíjfizetési szolgáltatásokat február 27-én, csütörtökön 22 és 23 óra között, mivel a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató informatikai rendszerfejlesztést hajt végre az útdíjfizetési rendszerekben.

2020. 01. 29., 19:00
Három nap alatt még 200 ezer e-matrica vásárlóra számítanak

Január végéig még közel 200 ezer vásárlóra számít a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt., mivel a tavalyi éves országos, illetve megyei e-matricák érvényessége január 31-én, pénteken éjfélkor lejár – közölte a NÚSZ szerdán.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS