Gyakornoki program

Itt találod az összes cikket a „gyakornoki program” témában!

A Győri Szakképzési Centrum konzorciuma 2 milliárd forint támogatást kapott

A Győri Szakképzési Centrum konzorciuma 2 milliárd forint támogatást kapott

A Győri Szakképzési Centrum vezette konzorcium 2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kapott, hogy széles körben ismertté tegye a gyakornoki programokat a fiatalok és a gazdálkodó szervezetek körében.
2021. 10. 13., 12:00
Holnap még válogathat Magyarország legnagyobb állásbörzéjén

Hazánk legnagyobb álláskereső rendezvényén több mint 100 cég várja a tapasztalt munkavállalókat és pályakezdőket a helyszínen és online. A legnagyobb kereslet villamosmérnökök iránt van, alig megelőzve az informatikusokat és gépészmérnöki végzettséggel rendelkezőket a jubileumi, 50. alkalommal megrendezésre kerülő Műegyetemi Állásbörzén.

2021. 09. 30., 12:15
A gyakornok is lehet teljes értékű munkatárs

Rendszeres, kiszámítható jövedelem, valós szakmai tapasztalatszerzés és a karrier elindításának lehetősége az egyik oldalon, hosszabb távon is foglalkoztatható, energikus munkaerő becsábítása a másik oldalon – a diákként végzett gyakornoki munka mindkét fél számára előnyös.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS