BPMRSZ

Itt találod az összes cikket a „BPMRSZ” témában!

Marosi László: Felértékelődik a VOSZ és a Kamara megújuló együttműködése

Marosi László: Felértékelődik a VOSZ és a Kamara megújuló együttműködése

Budapesten zárta tavaszi vállalkozói fórumsorozatát a jubileumát ünneplő VOSZ. Kulcsfontosságú a közös munka és az információmegosztás a vállalkozások boldogulása szempontjából, amelyre az idén 35 éves érdekképviselet a korábbiaknál is nagyobb hangsúlyt fektet – hangzott el a rendezvényen.
2022. 10. 21., 13:22
„Égető problémák – Biztos megoldások II.”

Négy témakör elemzésével folytatódott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezetének (BPMRSZ) rendezésében az „Égető problémák – Biztos megoldások” című kkv-konferenciasorozat.

2020. 03. 13., 10:00
Kissné Kászon Gabriella: A női vezetők kitartóak, ha kell, rámenősek

Nem látom kedvezőtlennek a női vállalkozók helyzetét. Aki dolgozni akar, annak van lehetősége az érvényesülésre – mondta az Üzletemnek adott interjúban Kissné Kászon Gabriella, aki az év elejétől a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete elnökeként dolgozik.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS