Így változik a benzin és a gázolaj beszerzési ára szerdán

2022. 01. 10., 11:19

Csökken a benzin, emelkedik viszont a gázolaj beszerzési ára január 12-től.

A Mol bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, míg 4 forinttal emeli a gázolaj árát szerdán –írja a holtankoljak.hu.

Mivel a kutak döntő többségénél már most is a maximalizált 480 forintos áron tankolhatunk gázolajat, így ennek árazásában nem várható változás szerdán.

A benzin árának csökkentése miatt viszont elképzelhető, hogy némi korrekciót tapasztalunk majd egyes kutakon a benzin kiskereskedelmi árában.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 01. 27., 09:02
Szeretnénk az elsők között lenni azok között, akik a modern technológiát (ideértve akár a mesteréges intelligenciát is) a munkájuk integráns részévé teszik és kihasználják az ebből fakadó lehetőségeket – mondta az Üzletemnek Jalsovszky Pál ügyvéd, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda irodavezető partnere.
2022-01-27 20:57:00
Közel hétszeresére nőtt a GDPR-bírságok mértéke a tavalyi évhez képest – derül ki a DLA Piper 2022-es globális GDPR and Data Breach riportjából. A felmérés Magyarország mellett még további 30 országra terjed ki, és átfogó képet ad a legfontosabb végrehajtási trendekről. A főbb eredményeket Kozma Zoltán, a DLA Piper Hungary Technológiai csoportvezető partnere foglalta össze.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS