Önkéntesek már böngészhetik a legújabb betekintő változatot

2021. 01. 29., 13:00

A legnagyobb Windows 10-rajongók már megkapták az őszi OS-kiadás, a Windows 10 October 2020 Update frissítésének legújabb betekintő változatát.

A betekintő program önkénteseihez eljuttatott javítást tartalmaz olyan Windows összetevőkhöz, mint az Internet Explorer 11, a Microsoft Intune, a BitLocker titkosítás, az Azure Active Directory és a Microsoft Endpoint Configuration Manage – írja a Computerworld.

A Windows 10 1809-es build felhasználóinak szánt frissítés orvosolja azt a hibát, amely a hibernálásból történő felébresztés után lezáró képernyő megjelenéséhez vezetett.

A Microsoft elismerte, hogy gondok vannak a Windows 10 „News and Interest” tálca widgetjével. A kísérleti stádiumban lévő újdonság nevéhez híven híreket és más hasznos, vagy szórakoztató infókat juttat el a Windows 10 felhasználóihoz. Jelen körülmények között még messze áll attól, hogy minden felhasználóhoz eljuttathassák.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS