Egymilliárd forintból újítják meg Nyíregyháza laktanyáit

2019. 01. 28., 14:00

Hamarosan megkezdődik Nyíregyházán a Tiszavasvári úti laktanyák rehabilitációja. A munkákat a Ke-Víz 21 Zrt. kivitelezésében több mint 1 milliárd forintba kerülnek.

A 163 ezer négyzetméternyi területet érintő beruházásban a volt parancsnoki épületet átalakítják egy 800 négyzetméteres technológiai transzferközponttá – írja a Magyar Építők.

A munkaterületen közel 3000 négyzetméteren állagmegóvási munkálatokat is végeznek, és 15 épületet teljesen lebontanak.

A projekt során közel egy kilométernyi utat, kisebb kiterjedésben kerékpárutat és járdát, parkolókat hoznak létre.

A beruházás kiterjedt zöldfelületi munkálatokat is magában foglal, illetve az ehhez kapcsolódó automata öntözőrendszer kialakítását több mint 1000 négyzetméteren. A területen 332 fát és 13 200 cserjét ültetnek, 72 ezer négyzetméter területet pedig füvesítenek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS