Új szállodák egykori palotákban az Andrássy úton

2019. 10. 18., 10:15

Az Andrássy úton lévő A3 és az A52 a belváros meghatározó szálláshelyeiként 2021 második-harmadik negyedévében nyithatják meg kapuikat.

A történelmi palotákban megvalósított beruházások a CD Hungary hazai befektetőhöz köthetők, a szálláshelyek üzemeltetésére a Continental Groupot választották ki – írja a turizmus.com.

 Az Andrássy út 3. alatt lévő, Saxlehner-palota falai közt magas kategóriájú butikhotelt (A3)alakítanak ki 76 klasszikus eleganciájú, négy csillag superior kategóriájú szobával – mondta Flesch Tamás, a Continental Group ügyvezető igazgatója.

A palota egykori első emeleti, 400 négyzetméteres lakása rendezvényhelyszínként születik újjá, elsősorban komolyzenei koncertek, divatbemutatók, színházi estek otthonaként. A wellnessrészlegen egyedi tervezésű kút kap helyet, lehetőséget adva különböző fajtájú vizek (keserűvizek, gyógyvizek) kóstolására. Az épület földszintjének Andrássy út felőli részén üzleteket alakítanak majd ki.

Az Andrássy út 52. alatt álló, Haggenmachen palota szintén különleges adottságokkal bír. A háromcsillag superior kategóriájú szállodában (A52( 123 szoba lesz majd, a nagy alapterületű lakóegységek mellett sok kisebb szobát is létrehoznak.

A cég további szállodafejlesztésekben is gondolkodik.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS