Meghívó a VOSZ országos Küldöttválasztására

2021. 08. 25., 20:00

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége – a Szövetség hatályos Alapszabályának megfelelően – ezúton meghívja tagjait a 2021. évben megrendezésre kerülő Területi Küldöttválasztó Gyűléseire.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlések helyszíneit és időpontjait, valamint a megválasztandó küldöttek számát – küldöttválasztási területenként – az alábbi táblázat tartalmazza:

A tag a Szövetség által nyilvántartott állandó lakcíme, jogi személy tag esetében a Szövetség által nyilvántartott székhelye szerint kerül küldöttválasztási területi besorolásra.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlések napirendje kizárólagosan és minden küldöttválasztási terület esetében egységesen:

– a Területi Küldöttválasztó Gyűlésnek a levezetésével összefüggő tisztségek (pl. levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítők és szavazatszámlálók) megválasztása;

– az adott választási területhez tartozó tagok küldötti képviseletét ellátó küldöttek (területi elnök küldött, további küldöttek és pótküldöttek) megválasztása.

 

 

A Területi Küldöttválasztó Gyűlés akkor határozatképes, ha a küldöttválasztási területhez tartozó tagok 50%-a + 1 tag jelen van. Határozatképtelenség miatt megtartásra kerülő megismételt Területi Küldöttválasztási Gyűlés azonos szabályok szerint, de a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes. A megismételt Területi Küldöttválasztó Gyűlés minden küldöttválasztási terület esetében egységesen az eredeti Területi Küldöttválasztó Gyűlés kezdőidőpontját követő 1 óra múlva, az eredetivel azonos helyszínen és napirendi pontokkal kerül megtartásra jelen meghívó alapján.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlésen az adott küldöttválasztási területhez tartozó és a választásra regisztrált tagok (rendes tagok), valamint az Elnökség által írásban felkért, vagy meghívott (szavazati joggal nem rendelkező) személyek vehetnek részt. A természetes személy tag, illetve a tag képviselője a regisztráció során köteles személyazonosságát és lakcímét hitelt érdemlően (eredeti személyi irataival) igazolni. A tag képviselője ezen túlmenően a képviseleti jogosultságát is köteles hitelt érdemlően igazolni.

Ezen meghívó a VOSZ országos Küldöttválasztására a VOSZ hivatalos honlapján is olvasható, ahol a küldöttválasztással összefüggő egyéb információkról is tájékozódhat.

VOSZ Elnökség

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-29 17:13:49
A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS