Meghívó a VOSZ országos Küldöttválasztására

2021. 08. 25., 20:00

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége – a Szövetség hatályos Alapszabályának megfelelően – ezúton meghívja tagjait a 2021. évben megrendezésre kerülő Területi Küldöttválasztó Gyűléseire.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlések helyszíneit és időpontjait, valamint a megválasztandó küldöttek számát – küldöttválasztási területenként – az alábbi táblázat tartalmazza:

A tag a Szövetség által nyilvántartott állandó lakcíme, jogi személy tag esetében a Szövetség által nyilvántartott székhelye szerint kerül küldöttválasztási területi besorolásra.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlések napirendje kizárólagosan és minden küldöttválasztási terület esetében egységesen:

– a Területi Küldöttválasztó Gyűlésnek a levezetésével összefüggő tisztségek (pl. levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítők és szavazatszámlálók) megválasztása;

– az adott választási területhez tartozó tagok küldötti képviseletét ellátó küldöttek (területi elnök küldött, további küldöttek és pótküldöttek) megválasztása.

 

 

A Területi Küldöttválasztó Gyűlés akkor határozatképes, ha a küldöttválasztási területhez tartozó tagok 50%-a + 1 tag jelen van. Határozatképtelenség miatt megtartásra kerülő megismételt Területi Küldöttválasztási Gyűlés azonos szabályok szerint, de a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes. A megismételt Területi Küldöttválasztó Gyűlés minden küldöttválasztási terület esetében egységesen az eredeti Területi Küldöttválasztó Gyűlés kezdőidőpontját követő 1 óra múlva, az eredetivel azonos helyszínen és napirendi pontokkal kerül megtartásra jelen meghívó alapján.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlésen az adott küldöttválasztási területhez tartozó és a választásra regisztrált tagok (rendes tagok), valamint az Elnökség által írásban felkért, vagy meghívott (szavazati joggal nem rendelkező) személyek vehetnek részt. A természetes személy tag, illetve a tag képviselője a regisztráció során köteles személyazonosságát és lakcímét hitelt érdemlően (eredeti személyi irataival) igazolni. A tag képviselője ezen túlmenően a képviseleti jogosultságát is köteles hitelt érdemlően igazolni.

Ezen meghívó a VOSZ országos Küldöttválasztására a VOSZ hivatalos honlapján is olvasható, ahol a küldöttválasztással összefüggő egyéb információkról is tájékozódhat.

VOSZ Elnökség

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-12 21:10:35
Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a FIVOSZ hétfői HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésen keresték a választ arra, hogy milyen az ideális munkahely 2024-ben.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS