Meghívó a VOSZ országos Küldöttválasztására

2021. 08. 25., 20:00

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége – a Szövetség hatályos Alapszabályának megfelelően – ezúton meghívja tagjait a 2021. évben megrendezésre kerülő Területi Küldöttválasztó Gyűléseire.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlések helyszíneit és időpontjait, valamint a megválasztandó küldöttek számát – küldöttválasztási területenként – az alábbi táblázat tartalmazza:

A tag a Szövetség által nyilvántartott állandó lakcíme, jogi személy tag esetében a Szövetség által nyilvántartott székhelye szerint kerül küldöttválasztási területi besorolásra.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlések napirendje kizárólagosan és minden küldöttválasztási terület esetében egységesen:

– a Területi Küldöttválasztó Gyűlésnek a levezetésével összefüggő tisztségek (pl. levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítők és szavazatszámlálók) megválasztása;

– az adott választási területhez tartozó tagok küldötti képviseletét ellátó küldöttek (területi elnök küldött, további küldöttek és pótküldöttek) megválasztása.

 

 

A Területi Küldöttválasztó Gyűlés akkor határozatképes, ha a küldöttválasztási területhez tartozó tagok 50%-a + 1 tag jelen van. Határozatképtelenség miatt megtartásra kerülő megismételt Területi Küldöttválasztási Gyűlés azonos szabályok szerint, de a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes. A megismételt Területi Küldöttválasztó Gyűlés minden küldöttválasztási terület esetében egységesen az eredeti Területi Küldöttválasztó Gyűlés kezdőidőpontját követő 1 óra múlva, az eredetivel azonos helyszínen és napirendi pontokkal kerül megtartásra jelen meghívó alapján.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlésen az adott küldöttválasztási területhez tartozó és a választásra regisztrált tagok (rendes tagok), valamint az Elnökség által írásban felkért, vagy meghívott (szavazati joggal nem rendelkező) személyek vehetnek részt. A természetes személy tag, illetve a tag képviselője a regisztráció során köteles személyazonosságát és lakcímét hitelt érdemlően (eredeti személyi irataival) igazolni. A tag képviselője ezen túlmenően a képviseleti jogosultságát is köteles hitelt érdemlően igazolni.

Ezen meghívó a VOSZ országos Küldöttválasztására a VOSZ hivatalos honlapján is olvasható, ahol a küldöttválasztással összefüggő egyéb információkról is tájékozódhat.

VOSZ Elnökség

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

2023. március 25-én a reggeli órákban a Paksi Atomerőmű 1., 2. és 3. blokkjai a rendszerirányító MAVIR kérésére tercier szabályozásokban vettek részt.