Készüljön fel a 2023. évi EPALE Közösségi Konferenciára!

Készüljön fel a 2023. évi EPALE Közösségi Konferenciára!
2023. 09. 26., 20:26

Az esemény három témát jár körül a Készségek európai évével kapcsolatosan

2023. október 10-én, 11-én és 12-én az EPALE megrendezi éves közösségi konferenciáját. Az esemény élőben követhető az EPALE honlapján és az EPALE közösségi média csatornáin (Facebook, LinkedIn és Twitter).

Az esemény három témát jár körül a Készségek európai évével kapcsolatosan:

1. Megerősítés a megfelelő munkaerőpiaci készségek megszerzéséhez: október 10. 09:30–11:35

2. Elköteleződés a demokratikus élethez szükséges készségek iránt: október 11. 09:15–11:15

3. Bevonás és készségfejlesztés az élethosszig tartó tanulás megvalósításáért: október 12. 09.15–11.15

Ismerje meg a teljes programot és a konferencia előadóit!
Fedezze fel a konferenciához kapcsolódó nemzeti eseményeket!

Regisztráljon a konferencia workshopjaira!

Minden tematikus plenáris ülést egy kihagyhatatlan interaktív workshop követ, korlátozott férőhelyekkel. A részvételhez mindenekelőtt regisztrálnia kell:

Boosting green and digital skills (A zöld és digitális készségek fejlesztése): október 10. 11.45–13:00

Skills for citizenship (Állampolgársági készségek): október 11. 11:45–13:00

Empowering vulnerable groups (Veszélyeztetett csoportok megerősítése): október 12. 11:45–13:00

EPALE angol nyelvű beszélgetés: pénzügyi ismeretek válság idején

Szeptember 27-én, csütörtökön 10 és 16 óra között az EPALE angol nyelvű online beszélgetést szervez, melynek témája a pénzügyi tudatosság válság idején.

Csatlakozzon szakértőinkhez, és merüljön el a pénzügyi politikák világában és azok társadalmi hatásaiban. Délelőtt 10 órakor egy élő közvetítéssel kezdünk, melyben Calvin Lees (L&W Institute) és Gina Ebner (EAEA) cserélnek gondolatokat.

Kapcsolódjon be a beszélgetésbe, már most leírhatja gondolatait a megjegyzések rovatban!

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS