B2B találkozók török fém- és acélgyártó vállalatokkal

B2B találkozók török fém- és acélgyártó vállalatokkal
2023. 01. 31., 19:44

Török acél- és építőanyaggyártókkal tartanak B2B találkozót 2023. február 21-én Budapesten, a Matilde Palace Hotelben.

Török Acélexportőrök Szövetségének nagyszabású kereskedelmi delegációja látogat Magyarországra, hogy feltárja az üzleti lehetőségeket és elmélyítse a kétoldalú kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat. A küldöttség neves acél- és építőanyag-gyártókból áll.

Időpont: 2023. február 21. kedd, 10:00-18:00h. (az Önnek megfelelő időpontban, bármikor)

Helyszín: Matild Palace Luxury Collection Hotel, 1056 Budapest, Váci utca 36.

​​További információ és online regisztráció: www.b2b-hungary.org

A török ​​gyártók főbb termékei: 

• Acél szerkezeti elemek, Szerkezeti acél, Hegesztett csövek, Passzív közúti biztonsági és járművisszatartó rendszerek, forgalom zajcsökkentő korlátok,

• Tűzihorganyzott huzal, Zn-Al bevonatú acélhuzal, sodrott huzal, fekete lágyított huzal,

• Szabványos és speciális acél drótháló, huzalrúd,

• Hidegen húzott rudak és tekercsek,

• Bevont és bevont lapos, melegen hengerelt lapos, hidegen hengerelt laposacél,

• lapos rudak, négyszögletes rudak, egyenlő szögű rudak, kerek rudak, üreges szakasz,

• Tekercsek, T rudak, NPI, NPU,

• négyzetacél, betonacél,

• Rögzítőelemek, csapok, perselyek, távtartók.

A B2B találkozókon való részvételhez kérjük töltse ki az online regisztrációs űrlapot és szerezze meg ingyenes belépőjét a rendezvény honlapján: www.b2b-hungary.org

Közvetlenül is kapcsolatba léphet:

Magyarországi kapcsolattartó: Szász Andrea +36 70 728 9133

Törökországi kapcsolattartó: Ms. Cigdem Kutlu +90 533 052 50 30

E-Mail: cigdem.ulug@sheduconsulting.com

A találkozón való részvétel ingyenes, tolmácsolást biztosítanak.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS