B2B találkozók török fém- és acélgyártó vállalatokkal

B2B találkozók török fém- és acélgyártó vállalatokkal
2023. 01. 31., 19:44

Török acél- és építőanyaggyártókkal tartanak B2B találkozót 2023. február 21-én Budapesten, a Matilde Palace Hotelben.

Török Acélexportőrök Szövetségének nagyszabású kereskedelmi delegációja látogat Magyarországra, hogy feltárja az üzleti lehetőségeket és elmélyítse a kétoldalú kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat. A küldöttség neves acél- és építőanyag-gyártókból áll.

Időpont: 2023. február 21. kedd, 10:00-18:00h. (az Önnek megfelelő időpontban, bármikor)

Helyszín: Matild Palace Luxury Collection Hotel, 1056 Budapest, Váci utca 36.

​​További információ és online regisztráció: www.b2b-hungary.org

A török ​​gyártók főbb termékei: 

• Acél szerkezeti elemek, Szerkezeti acél, Hegesztett csövek, Passzív közúti biztonsági és járművisszatartó rendszerek, forgalom zajcsökkentő korlátok,

• Tűzihorganyzott huzal, Zn-Al bevonatú acélhuzal, sodrott huzal, fekete lágyított huzal,

• Szabványos és speciális acél drótháló, huzalrúd,

• Hidegen húzott rudak és tekercsek,

• Bevont és bevont lapos, melegen hengerelt lapos, hidegen hengerelt laposacél,

• lapos rudak, négyszögletes rudak, egyenlő szögű rudak, kerek rudak, üreges szakasz,

• Tekercsek, T rudak, NPI, NPU,

• négyzetacél, betonacél,

• Rögzítőelemek, csapok, perselyek, távtartók.

A B2B találkozókon való részvételhez kérjük töltse ki az online regisztrációs űrlapot és szerezze meg ingyenes belépőjét a rendezvény honlapján: www.b2b-hungary.org

Közvetlenül is kapcsolatba léphet:

Magyarországi kapcsolattartó: Szász Andrea +36 70 728 9133

Törökországi kapcsolattartó: Ms. Cigdem Kutlu +90 533 052 50 30

E-Mail: cigdem.ulug@sheduconsulting.com

A találkozón való részvétel ingyenes, tolmácsolást biztosítanak.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-21 15:13:00
A magyar rendszerváltást követő privatizációs tranzakciókba csöppenő hazai ügyvédeknek a 90-es évek közepén még újdonság volt, ma azonban már csak egyszerű technikai feladat egy cégfelvásárlást célzó tranzakció előtt az eladásra kínált társaság vagy üzletág (együtt: a céltársaság) „átvilágítása”. Ezt az amerikai jogi zsargonban a latinból kölcsönzött „due diligence”-nek nevezik, amely szószerint „kellő gondosságként” fordítható magyarra, de a fúziós ügyekre szakosodott magyar ügyvédek is inkább a latin megnevezést használják. A legfontosabb tudnivalókat dr. Papp Álmos, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners versenyjogi csoportjának vezetője foglalja össze.
2023-03-21 14:13:30
A hazai nagyvállalatok idén nem várnak árbevétel- és profitnövekedést. A cégek több mint egy éve csökkenő profittal számolnak, ami most negatív rekordot ért el, emellett az árbevétel várt változása is negatív előjelű – derül ki a K&H nagyvállalati növekedési index legutóbbi eredményeiből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS