Módosult a Széchenyi Terv Plusz Arculati Kézikönyv: már nem a Helvetica az elsődleges arculati betűtípus

Módosult a Széchenyi Terv Plusz Arculati Kézikönyv: már nem a Helvetica az elsődleges arculati betűtípus
2024. 06. 23., 15:35

Változtak a kedvezményezetti infoblokk elhelyezésére, valamint a rádióhirdetésekre és a relámfilmekre vonatkozó előírások is.

Betűtípus

A hivatalos pályázati portálon megjelent tájékoztató szerint az elsődleges arculati betűtípus a Helvetica helyett a Times New Roman.

Infoblokk elhelyezése

A kedvezményezetti infoblokk elhelyezésére vonatkozó új szabályok már nem írják elő, hogy a blokkot a bal felső sarokban kell elhelyezni, ehelyett
– a szórólapokon az első oldalán kötelező elhelyezni;
– a honlapon úgy, hogy amegnyitást követően, jól látható helyen legyen elérhető;
– a kiállítási installációk (molinó, pop-up, roll-up) esetében pedig figyelemfelkeltő helyen szükséges feltüntetni.

Rádióhirdetés és reklámfilm

A rádispotban el kell hangoznia az európai uniós támogatás tényének és a Széchenyi Terv Plusz nevének. A reklámfilmben el kell hangoznia és vizuálisan is meg kell jeleníteni az európai uniós támogatás tényét és a Széchenyi Terv Plusz nevét.

Javasolt példamondatok:
– „Készült a Széchenyi Terv Plusz program keretében az Európai Unió társfinanszírozásával.”
– RRF támogatás esetében: „Készült a Széchenyi Terv Plusz program keretében az Európai Unió finanszírozásával.”

Az arculati kézikönyv itt érhető el.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-07-25 15:40:00
Néhány kisebb terület kivételével július 24-ig véget ért a nyári aratás, amelyet érdemben hátráltató körülmény idén nem befolyásolt. A termények tárolásához elegendő a raktárkapacitás, az idei termés nagy része már a tárolókban van – tájékoztatott az Agrárminisztérium.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A szeptemberben induló qvik elektronikus fizetési alternatíva szolgáltatási díjtól és tranzakciós illetéktől mentesen, egyfajta átutalási formaként nyújthat kedvezőbb feltételeket a vevőknek, míg a boltok, webáruházak is jobban járnak vele – állítja ebben az epizódban Luspay Miklós. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi infrastruktúrák és pénzforgalom igazgatóságának vezetője egyértelművé tette: az új rendszernek fontos célja a banki verseny élénkítése, amit kiválóan szolgálhat a bankkártyától független, számlák közötti, azonnali, biztonságos és olcsó fizetési megoldást kínáló qvik infrastruktúra. Hogyan teheti ez könnyebbé mindenki életét?
2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS