I3 pályázatok: letölthető az NKFIH tájékoztatója, és lesz „matchmaking” is

2023. 09. 06., 14:56

Az I3 Strand 1 és Strand 2a felhívásokra október 17-ig lehet jelentkezni, a pályázókat a NKFI Hivatal tájékoztatóval, az Európai Bizottság „matchmaking eseménnyel” segíti.

Az I3 eszköz pályázati úton elérhető források révén támogatja az innovációs ökoszisztéma szereplőit abban, hogy innovációjuk érett szakaszba − kereskedelmi hasznosítás, skálázhatóság fázisa − léphessen, egyúttal hozzájárulva az Európai Unión belüli innovációs szakadék csökkentéséhez – olvasható az NKFI Hivatal közleményében.

A Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezéshez kapcsolódó I3 Strand 1 és Strand 2a felhívásokra 2023. október 17-ig lehet benyújtani interregionális innovációs beruházási projektjavaslatokat tartalmazó pályázatokat.

Annak érdekében, hogy az érdeklődők minél jobban megismerjék az I3 konstrukcióban rejlő lehetőségeket, az NKFI Hivatal összeállított egy, a konstrukcióval és felhívásaival kapcsolatosan leggyakrabban feltett kérdéseket tartalmazó tájékoztatót, amely ide kattintva letölthető.

Az Európai Bizottság a Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezéshez kapcsolódóan „matchmaking eseményt” rendez 2023. szeptember 12-én, melyre szeptember 6-ig lehet regisztrálni az esemény hivatalos oldalán.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-05-17 13:10:00
„A Kúria talán legfontosabb lépése annak rögzítése volt, hogy a bíróságnak nem elég konkrétumok nélkül, általánosságban megfogalmazott okokból mérsékelni a perköltséget, mert ez sérti a felek tisztességes eljáráshoz fűződő jogát.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS