I3 pályázatok: letölthető az NKFIH tájékoztatója, és lesz „matchmaking” is

2023. 09. 06., 14:56

Az I3 Strand 1 és Strand 2a felhívásokra október 17-ig lehet jelentkezni, a pályázókat a NKFI Hivatal tájékoztatóval, az Európai Bizottság „matchmaking eseménnyel” segíti.

Az I3 eszköz pályázati úton elérhető források révén támogatja az innovációs ökoszisztéma szereplőit abban, hogy innovációjuk érett szakaszba − kereskedelmi hasznosítás, skálázhatóság fázisa − léphessen, egyúttal hozzájárulva az Európai Unión belüli innovációs szakadék csökkentéséhez – olvasható az NKFI Hivatal közleményében.

A Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezéshez kapcsolódó I3 Strand 1 és Strand 2a felhívásokra 2023. október 17-ig lehet benyújtani interregionális innovációs beruházási projektjavaslatokat tartalmazó pályázatokat.

Annak érdekében, hogy az érdeklődők minél jobban megismerjék az I3 konstrukcióban rejlő lehetőségeket, az NKFI Hivatal összeállított egy, a konstrukcióval és felhívásaival kapcsolatosan leggyakrabban feltett kérdéseket tartalmazó tájékoztatót, amely ide kattintva letölthető.

Az Európai Bizottság a Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezéshez kapcsolódóan „matchmaking eseményt” rendez 2023. szeptember 12-én, melyre szeptember 6-ig lehet regisztrálni az esemény hivatalos oldalán.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-22 19:22:00
Szeptember 21-én hatályba lépett a chipekről szóló európai jogszabály, amelynek célja, hogy a félvezető-technológiák és -alkalmazások terén biztosítsa az EU ellátásbiztonságát, rezilienciáját és technológiai vezető szerepét.
2023-09-22 15:22:03
Számos, egymást kiegészítő technológia fejlődésének köszönhetően az Internet of Things (IoT) egyre gyorsuló növekedési pályán halad. Az 5G megjelenése zökkenőmentesebb végfelhasználói élményt biztosít a nagyobb számú összekapcsolt eszköz számára – állítják a Deloitte szakértői.
2023-09-22 09:22:25
A fiatalok 54 százaléka részesíti előnyben az elektronikus fizetést az üzletekben. Ötödük 50-99 ezer forintért vásárol egy hónapban bankkártyával, de szintén 21 százalékuk több mint 200 ezer forintot költ el egy hónapban a K&H ifjúsági index szerint.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS