Sertéshús

Itt találod az összes cikket a „sertéshús” témában!

Újraindulhat a baromfi- és sertéshús-export Dél-Koreába: Magyarországot is támogatja az új uniós határozat

Újraindulhat a baromfi- és sertéshús-export Dél-Koreába: Magyarországot is támogatja az új uniós határozat

„A Koreai Köztársaság és az EU közötti kereskedelem újraindítását nagy sikerként, erőfeszítéseink elismeréseként könyvelhetjük el, és a jelenlegi nehéz gazdasági körülmények között az nagy előnyökkel jár majd az európai termelők számára.”
2022. 03. 31., 20:19
Külföldi sertéshúsok a hazai boltokban: kedvezőek a Nébih tapasztalatai

Több területen, de kisebb arányban akadtak hiányosságok a külföldi sertéshús minőségére és nyomonkövethetőségére fókuszáló célellenőrzés során. A február közepe óta tartó országos akció hatósági tapasztalatai összességében kedvező képet festenek a terület helyzetéről.

2022. 03. 03., 15:42
Külföldi sertéshúsokat ellenőrzött a Nébih

Az eddigi vizsgálatok nem tártak fel kirívó szabálytalanságot. Az akció a következő időszakban is folytatódik, továbbá számos laboratóriumi vizsgálat van folyamatban.

2022. 02. 23., 11:31
Magyar sertéshúst kínálnak a hazai üzletláncok

Három hazai kiskereskedelmi lánc, a CBA, a COOP és a REÁL is kiáll a hazai sertéságazat mellett, ezért üzleteikben a továbbiakban magyar termelésből származó friss sertéshúst kínálnak – jelentette be Nagy István agrárminiszter.

2021. 08. 25., 17:00
Indul a sertéshús fogyasztását ösztönző kampány

Az idén is megtartja a sertéshús és a sertéshús-készítmények fogyasztásának ösztönzését segítő kampányát az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség).

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS