Hitelbiztosítás

Itt találod az összes cikket a „hitelbiztosítás” témában!

Hogyan tudnak talpon maradni a vállalatok?

Hogyan tudnak talpon maradni a vállalatok?

Rövidesen a cégek belekalkulálhatják a 400 forint feletti euróárfolyamot a terveikbe, ami megdobhatja az inflációt. A hogyan továbbra a Coface szakértői keresték a választ elemzésükben.
2022. 05. 10., 20:36
Atradius: átmenetileg indokolt az árstop fenntartása

Az Atradius hitelbiztosító elemzése szerint az ukrajnai háború tovább növeli az amúgy is emelkedő nyersanyagárakat, így az inflációt is. A háború hatásai, illetve az ellátási láncok szakadozásai és az eleve magas energiaárak miatt a világ számos országában megszorítások várhatók.

2021. 10. 06., 12:30
Merész István: Nem az íróasztal mögül irányítok

Szeretném magam kipróbálni egy nemzetközi munkakörben, akár más országban, más kultúrában is megállni a helyemet – mondta az Üzletemnek Merész István, az Euler Hermes Magyarország országigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS