Vállalkozásfejlesztési rendszert indít a VOSZ Fejér és Komárom-Esztergom megyékben

2022. 06. 30., 19:55

Júliustól dedikált vállalkozásfejlesztési tanácsadók mérik fel a vállalkozók igényeit és alakítják ki azt a rendszert, amely a VOSZ reményei szerint hozzájárulhat a magyar cégek és üzleti vállalkozások versenyképességének fejlődéséhez.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a tavaly őszi tisztújítással stratégiáját is megújította. Ennek megfelelően a VOSZ a vállalkozói közösség számára az eddig is komoly sikereket elért érdekképviselet és érdekvédelem, a Széchenyi Kártya Program forgalmazás és az egyedülálló Prima Primissima mozgalom továbbvitele mellett immár a vállalkozásfejlesztési területen is aktív szerepet vállal.

A próbaüzem két megyei VOSZ szervezetben, Komárom-Esztergom és Fejér megyében indul, ahol júliustól már dedikált vállalkozásfejlesztési tanácsadók mérik fel a vállalkozók igényeit és alakítják ki azt a rendszert, amely a szövetség reményei szerint hozzájárulhat a magyar cégek és üzleti vállalkozások versenyképességének fejlődéséhez.

A Fejér megyei vállalkozásfejlesztési modell hangsúlyosan a VOSZ-nak a megyei és városi önkormányzatokkal és a kormányhivatallal megvalósuló együttműködésére épül, míg Komárom-Esztergom megyében a Széchenyi Kártya Program szolgáltatása a projekt súlyponti eleme, de már itt is megkezdődtek a tárgyalások a helyhatóságok csatlakozására.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 10., 11:53
Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására is megnyílt a lehetőség. A hiteleket a köztartozásmentes, legalább egy teljes lezárt éves működési múlttal rendelkező kis- és középvállalkozások igényelhetik – hívja fel a figyelmet az RSM Hungary.
2022-08-13 17:13:00
Borúsabban látják a nyugdíjaskori helyzetüket a magyarok – derül ki a K&H negyedévente rendszeresen megjelenő biztos jövő reprezentatív felméréséből, amely az idei második negyedévben többek között azt vizsgálta, hogy milyen nyugdíjkorhatárra számítanak a jövő nyugdíjasai.
2022-08-13 09:45:00
Egy müncheni söröző vendégei napraforgóolajjal is fizethetnek a „folyékony kenyérért”, így nem kerül veszélybe a betevő rántott szelet sem.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS