Ők lettek idén az év HR-vezetői egy szakmai magazin versenyében

Ők lettek idén az év HR-vezetői egy szakmai magazin versenyében
2022. 11. 26., 17:07

A Behaviour magazin idén is átadta „Az év HR-vezetője” verseny díjait. Az aktuális HR-témákkal foglalkozó szakmai magazin azokat a kimagasló karrierúttal rendelkező HR-vezetőket tünteti ki minden évben, akik kiemelkedő teljesítményükkel, innovatív megoldásaikkal jelentősen hozzájárultak cégük sikerességéhez, és a szervezeti kultúra stabil kialakításához. Az elismerést kis- közép- és nagyvállalati kategóriában vehették át a versenyzők, valamint három különdíjat is kiosztottak.

Harmadik alkalommal adták át „Az év HR-vezetője” díjakat, az előző évekhez hasonlóan 2022-ben is három kategóriában lehetett versenybe szállni az elismerésért. A HR-vezetők ajánlás útján kerülhettek a díj várományosai közé, majd a második körben a benyújtott pályamunkák alapján a szerkesztőség négy-négy döntőst választott ki a jelöltek közül a kis -közép -és nagyvállalati mezőnybe.

A szerkesztőség jelöltjei mellett kategóriánként egy-egy jelölt a Behaviour magazin Facebook-oldalán rendezett 10 napos közönségszavazás során juthatott be a döntőbe. A jelöltekre egy ember csak egyszer szavazhatott, összesen 10 605 szavazat érkezett a szerkesztőségbe.

A döntőbe jutott 15 jelöltről a Behaviour magazin rövid bemutatkozó filmeket forgatott, melyek több mint 60 ezer emberhez jutottak el a közösségi médián keresztül, mellyel valódi közösségi eseménnyé vált a szakmai megmérettetés.

A döntőbe jutott jelölteteket szakmai zsűri értékelte. A zsűriben az üzleti élet és a HR-szakma kiemelkedő szereplői kaptak helyet, akik széles körű tapasztalatukból adódóan rálátnak a magyar HR-vezetők szakmát alakító teljesítményére.

„Az év HR-vezetője” díját kisvállalati kategóriában Oszlánszki Péter vehette át, a Gloster Infokommunikációs Nyrt. emberi erőforrás vezérigazgató-helyettese. A kategória második helyezését Saussez-Valentini Mária, a Comdata Hungary Kft. HR-specialistája, a harmadikat pedig Nagy-Jakab Andrea, a MET Asset Management Support Zrt.HR-vezetője nyerte el.

A középvállalati kategória döntősei közül Szeleczky Noémi, a Libri-Bookline Zrt. HR-igazgatója lett „Az év HR-vezetője”. A dobogós helyeken másodikként Ludányi Katalin, az Automotive Steering Column Kft. HR-vezetője, harmadikként pedig Lázár Kornél, aCeva Phylaxia Oltóanyagtermelő Zrt. HR-igazgatója végzett.

Az 1200 főnél több munkavállalót foglalkoztatott cégek HR-vezetői között kiírt nagyvállalati kategória impozáns jelöltjei között Dobi Kitti, a Magyar Bankholding Zrt. humán erőforrásért felelős vezérigazgató-helyettese vehette át a díjat. Második helyen Kalmár Ákost, a Continental Csoport Magyarország HR-vezetőjét ismerték el, harmadik helyezettként pedig Szépkúti Lászlót, a Flex HR-igazgatóját díjazták.

Három különdíjakat is átadtak. „Az év fiatal HR-vezetője” díját dr. Varga Zoltán, a Magyar Suzuki Zrt. Regionális HR és Jogi igazgatója nyerte el. „Az év innovatív HR-vezetője” Szijjné Kállai Ildikó, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. HR-igazgatója lett. Az év HR-vezetője CSR különdíját pedig Tóth Balázs, a Vajda Papír Kft. HR és kommunikációs igazgatója vehette át.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS