Már lehet nevezni a Prizma Kreatív PR Díjra

2019. 08. 12., 14:00

A Kreatív magazin kiadója, a PPH Media elindította a Prizma Kreatív PR Díj 2019 nevezési időszakát. A verseny célja, hogy megtalálják a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket, megbízókat, valamint a pr kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítani.

A versenyen pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett ügynökség, illetve pr-tevékenységet végző, vagy ilyet megrendelő egyéb cég, fontos kritérium, hogy csak 2018. október 12. és 2019. október 11. között, Magyarországon futó pr-projektek, illetve pr-aktivitások és -megoldások nevezhetők – írja a Kreatív Online.

A versenynek három főkategóriája van:

  • I. kategóriában különböző típusú projektmegoldásokkal,
  • II. kategóriában a pr-tevékenységhez kapcsolódó eszközökkel (például kiadványokkal, médiamegoldásokkal) lehet pályázni,
  • III. kategóriában szektoronkénti/iparági bontás szerint indíthatóak a kampányok.

A verseny zsűrizése kétfordulós: az első körben nagy létszámú zsűri online értékelése alapján összeáll a shortlist, amit egy szűkebb létszámú szakmai zsűri bírál majd el.

Nevezni október 4-ig lehet, a díjátadót november 20-án rendezik meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS