Kilenc másodperc alatt kell megnyerni a leendő ügyfelet

2019. 02. 12., 11:00

Next9 néven kommunikációs ügynökséget alapított Győri Krisztina és Híves Bea, akik a cég vezetői és tulajdonosai is.

A Next9-ben kisebbségi tulajdonos az Archos Zrt., velük digitális projekteken dolgoznak együtt. Győri Kriszta és Híves Bea közel nyolc évig dolgoztak az Uniomediában, a távozásukat megelőző másfél évben a menedzsment tagjai voltak – írja a Kreatív Online.

Az elmúlt tíz hónapban öt tendert nyert a Next9, többek között a Dreherét és a British Embassyét. Összesen tizennégy ügyfélnek dolgoztak, a partnerek között található a Nestlé, a British Council, a BÁV, a Főtaxi és a Hiventures is.

Az ügynökség 15 főből áll, kreatívigazgatója Kiss-Benedek Kristóf. A Next9 pr vezérelt, de integrált és kreatív kampányokban gondolkodik.

„Kutatások szerint napjainkban egy dologra átlagosan 8-9 másodpercg figyelünk. Persze a közösségi médiában ez a szám már ennél is kisebb. Abban szeretnénk ügyfeleink szakmai partnerei lenni, hogy ezt a 9 másodpercet mindig a lehető leghatékonyabb tartalommal és kreativitással töltsük meg” – mondta az ügynökség nevéről Győri Krisztina.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS