Hárman vették át a Prima Díjat a VOSZ Somogy megyei gáláján

Hárman vették át a Prima Díjat a VOSZ Somogy megyei gáláján
2021. 10. 11., 18:45

Gera Katalin szobrászművész, Filipovics Gordan kosárlabdázó és a Roxínház Kaposvár érdemelte ki idén a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Somogy megyei szervezetének Prima díját.

A néhai Demján Sándor, a VOSZ elnöke által alapított elismerésnek idén kilenc jelöltje volt Somogyban. A négytagú zsűri Albert László festőművész, a Balaton Vox énekkórus, Filipovics Gordan kosárlabdázó, Gera Katalin szobrászművész, a Kapos Art Képző- és Iparművészeti Egyesület , Kiss Lajos nyugdíjas marcali iskolaigazgató, Komáromi Gabriella irodalomtörténész, a Nita Dance Club és a Roxínház Kaposvár közül választotta ki a három díjazottat.

Az elismeréseket október 8-án adták át Kaposvárott a Dorottya Hotelben – írja a sonline.hu.

Csizmadia Gábor a VOSZ Somogy megyei elnöke a gálaesten elmondta: a Prima díj célja, hogy megőrizze a magyar értelmiségiek eredményét, és erősítse a tudomány, a művészet, a kultúra és a sport fejlesztését is.

A díjakat a Prima Primissima Alapítvány, a VOSZ és helyi vállalkozások felajánlásából finanszírozták. A Prima díjasok egyenként egymillió forintot kaptak.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS