Gálaesten köszöntötték Heves Megye Prima díjasait

Gálaesten köszöntötték Heves Megye Prima díjasait
2022. 11. 30., 13:10

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Heves megyei szervezete díjátadó gálán köszöntötte a Prima díjasokat és a megye kitűntetett vállalkozóit.

Micski Marianna, a VOSZ Heves megyei elnöke arról beszélt, hogy a díj, illetve az azt átadó gála célja, hogy példaértékű emberi és szakmai nagyságokat mutassanak be szűkebb-tágabb környezetünkben – írja a heol.hu.

„Minden évben nagyon nehéz a döntés, hogy a kilenc jelölt közül melyik hármat válasszuk ki. A megyékben abból a szempontból nehezebb a helyzet, mint az országos Prima Primissima választáskor, hogy nálunk nem egy kategóriában van három jelölt. Úgy is mondhatnám, az almát a körtével próbáljuk összehasonlítani. Bár fiatalok is kapnak díjat, hiszen vannak, akik ifjú koruk ellenére már nagyon sokat tettek le az asztalra, de azért azt is lehet mondani, hogy a megyei Prima Díj egy életműdíj. Nagyon fontos, hogy visszajelzést kapjanak ezek az emberek, főleg mostanában, amikor annyira nehéz a minőség nélküliséget túlkiabálni. Ezért is nagyon fontos megmutatni őket. Számomra és az elnökség számára is fontos, hogy a díjazottak valódi példát jelentsenek mindenki számára, különösen a mostani nehéz időkben, amikor nem egyszerű motivációt szerezni a további munkához” – fogalmazott Micski Marianna.

A megyei Prima Díjat idén Fajcsák Dénes építész, Major Attila edző, sportrehabilitációs tréner és dr. Assani Omar orvosigazgató kapta.

A gálaesten adták át a megyei vállalkozói kitünetéseiket is. A VOSZ megyei elnöksége révén a Megyei Év Vállalkozója Díjat kizárólag olyan gazdasági szakember – vállalkozó, cégtulajdonos, vállalkozásvezető, üzletember – kaphatja meg, akinek a gazdasági és közéleti szerepvállalása, társadalmi felelősségvállalása, valamint vállalkozói és üzletemberi tevékenységének sikere és hasznossága példaképül állítható a gazdaság többi szereplője és a társadalom minden tagja számára.

2022-ben a Megyei Év Vállalkozója Díj kitüntetésben részesült:

Dér Gábor – DIESEL-DR Kft., Eger, kamion- és buszalkatrész forgalmazás,

Csorba Tamás – Multipack Műszaki Fejlesztő Kft., Eger, csomagoló- és töltőgépek tervezése, gyártása és forgalmazása,

Kovács Károly - Kovács Tüzép Kft., Poroszló, építőanyag kereskedelem

Montvai Péter – egyéni vállalkozó, Andornaktálya, építőipari kivitelezés,

Varga Viktor és Varga Bálint – K&V International Transport Kft., Gyöngyös, nemzetközi árufuvarozás és szállítmányozás,

Nagy Norbert – Centervill Kft., Hatvan, épületvillamossági eszközök gyártása és kereskedelme,

Zazravecz Gábor – DerTrans Logistic Kft., Gyöngyös, árufuvarozás

Hajdu Dániel – Békatutaj Szabadidősport Egyesület, Eger, szabadidős túraszervezés,

Hanácsek Viktor és Bíró Attila – Főtér Kávézó Kft., Eger, éttermi vendéglátás.

A VOSZ által adományozott Országos Év Vállalkozója Díjban részesült:

Osztafin Zsolt - Marshall Ablakgyár Kft., Eger, épült nyílászárók gyártása és forgalmazása. Kitüntetését a december 2-ai Vállalkozók Napja ünnepségsorozaton veszi át Budapesten, a Művészetek Palotájában.

(Fotó: Berán Dániel)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS