Gálaesten köszöntötték Heves Megye Prima díjasait

Gálaesten köszöntötték Heves Megye Prima díjasait
2022. 11. 30., 13:10

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Heves megyei szervezete díjátadó gálán köszöntötte a Prima díjasokat és a megye kitűntetett vállalkozóit.

Micski Marianna, a VOSZ Heves megyei elnöke arról beszélt, hogy a díj, illetve az azt átadó gála célja, hogy példaértékű emberi és szakmai nagyságokat mutassanak be szűkebb-tágabb környezetünkben – írja a heol.hu.

„Minden évben nagyon nehéz a döntés, hogy a kilenc jelölt közül melyik hármat válasszuk ki. A megyékben abból a szempontból nehezebb a helyzet, mint az országos Prima Primissima választáskor, hogy nálunk nem egy kategóriában van három jelölt. Úgy is mondhatnám, az almát a körtével próbáljuk összehasonlítani. Bár fiatalok is kapnak díjat, hiszen vannak, akik ifjú koruk ellenére már nagyon sokat tettek le az asztalra, de azért azt is lehet mondani, hogy a megyei Prima Díj egy életműdíj. Nagyon fontos, hogy visszajelzést kapjanak ezek az emberek, főleg mostanában, amikor annyira nehéz a minőség nélküliséget túlkiabálni. Ezért is nagyon fontos megmutatni őket. Számomra és az elnökség számára is fontos, hogy a díjazottak valódi példát jelentsenek mindenki számára, különösen a mostani nehéz időkben, amikor nem egyszerű motivációt szerezni a további munkához” – fogalmazott Micski Marianna.

A megyei Prima Díjat idén Fajcsák Dénes építész, Major Attila edző, sportrehabilitációs tréner és dr. Assani Omar orvosigazgató kapta.

A gálaesten adták át a megyei vállalkozói kitünetéseiket is. A VOSZ megyei elnöksége révén a Megyei Év Vállalkozója Díjat kizárólag olyan gazdasági szakember – vállalkozó, cégtulajdonos, vállalkozásvezető, üzletember – kaphatja meg, akinek a gazdasági és közéleti szerepvállalása, társadalmi felelősségvállalása, valamint vállalkozói és üzletemberi tevékenységének sikere és hasznossága példaképül állítható a gazdaság többi szereplője és a társadalom minden tagja számára.

2022-ben a Megyei Év Vállalkozója Díj kitüntetésben részesült:

Dér Gábor – DIESEL-DR Kft., Eger, kamion- és buszalkatrész forgalmazás,

Csorba Tamás – Multipack Műszaki Fejlesztő Kft., Eger, csomagoló- és töltőgépek tervezése, gyártása és forgalmazása,

Kovács Károly - Kovács Tüzép Kft., Poroszló, építőanyag kereskedelem

Montvai Péter – egyéni vállalkozó, Andornaktálya, építőipari kivitelezés,

Varga Viktor és Varga Bálint – K&V International Transport Kft., Gyöngyös, nemzetközi árufuvarozás és szállítmányozás,

Nagy Norbert – Centervill Kft., Hatvan, épületvillamossági eszközök gyártása és kereskedelme,

Zazravecz Gábor – DerTrans Logistic Kft., Gyöngyös, árufuvarozás

Hajdu Dániel – Békatutaj Szabadidősport Egyesület, Eger, szabadidős túraszervezés,

Hanácsek Viktor és Bíró Attila – Főtér Kávézó Kft., Eger, éttermi vendéglátás.

A VOSZ által adományozott Országos Év Vállalkozója Díjban részesült:

Osztafin Zsolt - Marshall Ablakgyár Kft., Eger, épült nyílászárók gyártása és forgalmazása. Kitüntetését a december 2-ai Vállalkozók Napja ünnepségsorozaton veszi át Budapesten, a Művészetek Palotájában.

(Fotó: Berán Dániel)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-07 10:41:02
Csökkentek az életbiztosításokban lévő megtakarítások. A visszaesés fő oka a piacok rossz teljesítménye, de az is szerepet játszott benne, hogy nehéz eladni az adókedvezménnyel nem támogatott konstrukciókat. Ezt mutatja az is, hogy az szja-jóváírással segített nyugdíjbiztosítások száma szépen nőtt – derül ki a Bank360.hu elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Miközben hazánkban folyamatos esélylatolgatás zajlik Paks 2 sikeres kivitelezésével kapcsolatban, sokan már azt vetik fel, hogy figyelembe véve hazánk energiaéhségét, valamint azt a tényt, hogy előbb-utóbb Paks 1-et mégiscsak le kell állítani, már rég Paks 3-on kellene gondolkodni – írja Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója.