Gálaesten köszöntötték Heves Megye Prima díjasait

Gálaesten köszöntötték Heves Megye Prima díjasait
2022. 11. 30., 13:10

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Heves megyei szervezete díjátadó gálán köszöntötte a Prima díjasokat és a megye kitűntetett vállalkozóit.

Micski Marianna, a VOSZ Heves megyei elnöke arról beszélt, hogy a díj, illetve az azt átadó gála célja, hogy példaértékű emberi és szakmai nagyságokat mutassanak be szűkebb-tágabb környezetünkben – írja a heol.hu.

„Minden évben nagyon nehéz a döntés, hogy a kilenc jelölt közül melyik hármat válasszuk ki. A megyékben abból a szempontból nehezebb a helyzet, mint az országos Prima Primissima választáskor, hogy nálunk nem egy kategóriában van három jelölt. Úgy is mondhatnám, az almát a körtével próbáljuk összehasonlítani. Bár fiatalok is kapnak díjat, hiszen vannak, akik ifjú koruk ellenére már nagyon sokat tettek le az asztalra, de azért azt is lehet mondani, hogy a megyei Prima Díj egy életműdíj. Nagyon fontos, hogy visszajelzést kapjanak ezek az emberek, főleg mostanában, amikor annyira nehéz a minőség nélküliséget túlkiabálni. Ezért is nagyon fontos megmutatni őket. Számomra és az elnökség számára is fontos, hogy a díjazottak valódi példát jelentsenek mindenki számára, különösen a mostani nehéz időkben, amikor nem egyszerű motivációt szerezni a további munkához” – fogalmazott Micski Marianna.

A megyei Prima Díjat idén Fajcsák Dénes építész, Major Attila edző, sportrehabilitációs tréner és dr. Assani Omar orvosigazgató kapta.

A gálaesten adták át a megyei vállalkozói kitünetéseiket is. A VOSZ megyei elnöksége révén a Megyei Év Vállalkozója Díjat kizárólag olyan gazdasági szakember – vállalkozó, cégtulajdonos, vállalkozásvezető, üzletember – kaphatja meg, akinek a gazdasági és közéleti szerepvállalása, társadalmi felelősségvállalása, valamint vállalkozói és üzletemberi tevékenységének sikere és hasznossága példaképül állítható a gazdaság többi szereplője és a társadalom minden tagja számára.

2022-ben a Megyei Év Vállalkozója Díj kitüntetésben részesült:

Dér Gábor – DIESEL-DR Kft., Eger, kamion- és buszalkatrész forgalmazás,

Csorba Tamás – Multipack Műszaki Fejlesztő Kft., Eger, csomagoló- és töltőgépek tervezése, gyártása és forgalmazása,

Kovács Károly - Kovács Tüzép Kft., Poroszló, építőanyag kereskedelem

Montvai Péter – egyéni vállalkozó, Andornaktálya, építőipari kivitelezés,

Varga Viktor és Varga Bálint – K&V International Transport Kft., Gyöngyös, nemzetközi árufuvarozás és szállítmányozás,

Nagy Norbert – Centervill Kft., Hatvan, épületvillamossági eszközök gyártása és kereskedelme,

Zazravecz Gábor – DerTrans Logistic Kft., Gyöngyös, árufuvarozás

Hajdu Dániel – Békatutaj Szabadidősport Egyesület, Eger, szabadidős túraszervezés,

Hanácsek Viktor és Bíró Attila – Főtér Kávézó Kft., Eger, éttermi vendéglátás.

A VOSZ által adományozott Országos Év Vállalkozója Díjban részesült:

Osztafin Zsolt - Marshall Ablakgyár Kft., Eger, épült nyílászárók gyártása és forgalmazása. Kitüntetését a december 2-ai Vállalkozók Napja ünnepségsorozaton veszi át Budapesten, a Művészetek Palotájában.

(Fotó: Berán Dániel)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-13 14:10:00
A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége – derül ki az Agroinform.hu felméréséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS