Firenzében nyert díjakat a Kisgömb utcai csoki manifaktúra

2018. 11. 21., 08:00

A magyar chocoMe újabb nemzetközi kitüntetéssel tért haza. Firenzében, az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjében nyertek ezüst érmet, a verseny kelet-európai szekciójában pedig aranyéremmel díjazták a Kisgömb utcai csoki manufaktúra újdonságát.

A győztes chocoMe-termék a: „Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel”.

A nagyszabású eseményen jelen voltak a világ legnevesebb gasztroítészei, a gálavacsorát Corrado Assenza szicíliai sztárséf prezentálta.

Az újabb kitüntetések fontos állomást jelentenek a chocoMe számára. A csúcsteljesítményként értékelt csokoládékülönlegesség elismerése további prémium termékek megalkotására ösztönzik Mészáros Gábor manufaktúráját.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.
2022-05-21 13:36:30
Javult a magyarok jövedelmi helyzete az idei első negyedévben a járvány legsúlyosabb időszakához képest, a kedvezőbb összkép ellenére azért sokan vannak, akik még hátrányban vannak, derül ki a K&H biztos jövő index – negyedéves rendszerességgel készülő – reprezentatív felméréséből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS