Adományt gyűjtenek a mosonmagyaróvári Hospice Háznak a VOSZ győri Prima gálája után

2023. 11. 11., 08:09

November 17-ig várja a felajánlásokat a VOSZ Győr-Moson-Sopron vármegyei szervezete.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége győri Prima gáláján Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjjal ismerték el a Hospice Ház alapítójának, dr. Bodnár Máriának a munkáját.

Már az ünnepi rendezvényen sokan kifejezték, hogy adományokkal kívánják segíteni a Hospice Ház további működését.

A VOSZ vármegyei szervezetének elnöksége úgy döntött, tagjai számára tagdíjkiegészítés formájában lehetővé teszi a házat működtető alapítvány megsegítését. Aki segíteni szeretne, ezt írja meg az összeg megjelölésével, amelyről számlát állítanak ki.

Kérik, hogy erre a címre írjanak: pottynori@gmail.com.

A Prima gála azon kedves meghívottai, akik nem VOSZ-tagok, az alábbi számlaszámra utalva támogathatják a rendkívül fontos ügyet.

Hospice-Segítő Kéz Alapítvány

Bankszámlaszám: HU27 10918001-00000087-93470008  UniCredit Bank

Adószám: 18745438-1-08

Az utalás megjegyzés rovatába írják be: Prima Győr.

A támogatásokat november 17-én 12.00 óráig kérik eljuttatni a választott formában.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS