„Egyik fontos célunk a vállalkozásfejlesztés, ami a cégvezetők gondolkodásán, kitekintésén, világlátásán is múlik” – mondta Balogh Ádám, a VOSZ Zala megyei szervezetének elnöke.
A magyar és a világgazdaság előtt álló kihívásokról rendezett konferenciát a VOSZ zalai szervezete Zalapáhokon, különösen koncentrálva az idegenforgalom és a vendéglátás lehetőségeire – írja a zaol.hu.
„Minél több ismeretet próbálunk összeszedni és rendszerbe foglalva átadni a helyi vállalkozásoknak azért, hogy egyre jobban és előrelátóbban felkészülhessenek a jövő kihívásaira, s persze a jelen problémáit is hatékonyabban tudják megoldani” – fogalmazott Balogh Ádám.
A szakember jelezte: elsősorban az ellátási láncokkal van probléma, súlyosbítja a helyzetet, hogy nehéz jó munkaerőt találni, emellett romlanak a finanszírozási körülmények is.
„Akkor tud egy vállalkozásvezető a kihívásokra jól reagálni, ha minél felkészültebb, mi pedig ezt szeretnénk segíteni. Cél az is, hogy a felvetett problémákra közösen találjunk megoldásokat. Hiszek abban, hogy iparágakon átnyúlóan sok mindent tanulhatunk egymástól, vannak dolgok, amelyek más területeken is működhetnek” – szögezte le Balogh Ádám.
Fotó: Zalaegerszegi TV
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.