Európa legjobbjai között az alsópetényi Prónay Kastély

2018. 11. 19., 08:00

A szlovákiai Chateau Belában rendezett gálesten adták át a The Heritage Hotels of Europe Awards díjakat. A „Host of the Year” kategóriában az alsópetényi Prónay Kastély győzött.

A szlovákiai Château Belában rendezett díjátadó ünnepségen hirdették ki a Heritage Hotels of Europe 2018 díjazottjait. A 7 kategóriában kiosztott elismerés egyikét az alsópetényi Prónay Kastély kapta, ezzel bekerült Európa legjobbjai közé – tájékoztatott a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége.

A Prónay Kastély részéről Tömösvári Szilvia kastélyigazgató vette át az oklevelet. Gulyás Eszter, a Magyar Kastélyszállodák Szövetségének elnöke a díjátadón elmondta, hogy a „Host of the Year“ cím talán a legrangosabb elismerés az összes kategória közül, hiszen magába foglalja a teljes szolgáltatási paletta professzionális működtetését.

A Prónay Kastélyban a házigazdák folyamatos jelenléte teszi igazán tökéletessé a historikus épület mindennapjait.

A Heritage Hotels of Europe díjazottjai a 9 tagország több mint 100 történelmi háza közül kerültek ki.

Az utazók által leadott voksok után egy 7 tagú nemzetközi szakmai zsűri döntése alapján az alábbi kastélyok vehették át az elismeréseket.

A Heritage Hotels of Europe díjazottjai 2018-ban:

Heritage & Design - Chateau Gbeľany, Gbeľany, Szlovákia

Heritage & Wellness - Grandhotel Praha, Tatranská Lomnica, Szlovákia,

Heritage & Gastronomy  - Strasserwirt - Herrenansitz zu Tirol, Strassen,

Austria Heritage & Hospitality  - Romantik Hotel Gmachl, Elixhausen,

Austria Heritage & Culture Hotel - Schloss Leopoldskron, Salzburg

Austria Heritage & Romance Hotel - Château Béla, Belá, Slzovákia

Host of the Year - Prónay Kastély, Alsópetény, Magyarország

(A fotón jobbról a 2. Tömösvári Szilvia, jobbról az 5. Gulyás Eszter)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-24 18:49:58
Kulcskérdés a megtakarítások esetében a kockázat, amire az adott befektetés árfolyamának ingadozása utal. Főszabály, hogy minél nagyobb a gyarapodás, annál magasabb a kockázat is. Erre is rávilágít a fiatalok számára útmutatót adó K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedője.
2023-03-24 17:49:00
A munkaviszony megszüntetése többféleképpen történhet, például felmondással, azonnali hatályú felmondással vagy közös megegyezéssel is. A közös megegyezés lényege, hogy az a felek közös akarata kell, hogy legyen. Mit lehet tenni, ha az egyik fél később mégsem érzi helyénvalónak? Utólag megtámadható a közös megegyezés? A kérdésekre dr. Kocsis Ildikó ügyvéd válaszol.
2023-03-24 16:49:00
Idén húsvétkor is meghirdeti „Húsvét zöldítő” című pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Maradék nélkül programja. A több kategóriából álló pályázat célja, hogy az ünnepi időszak közeledtével felhívja a figyelmet az élelmiszerpazarlás csökkentésének fontosságára, valamint a felelős állattartásra. A nevezéseket április 5-ig várják.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS