Európa legjobbjai között az alsópetényi Prónay Kastély

2018. 11. 19., 08:00

A szlovákiai Chateau Belában rendezett gálesten adták át a The Heritage Hotels of Europe Awards díjakat. A „Host of the Year” kategóriában az alsópetényi Prónay Kastély győzött.

A szlovákiai Château Belában rendezett díjátadó ünnepségen hirdették ki a Heritage Hotels of Europe 2018 díjazottjait. A 7 kategóriában kiosztott elismerés egyikét az alsópetényi Prónay Kastély kapta, ezzel bekerült Európa legjobbjai közé – tájékoztatott a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége.

A Prónay Kastély részéről Tömösvári Szilvia kastélyigazgató vette át az oklevelet. Gulyás Eszter, a Magyar Kastélyszállodák Szövetségének elnöke a díjátadón elmondta, hogy a „Host of the Year“ cím talán a legrangosabb elismerés az összes kategória közül, hiszen magába foglalja a teljes szolgáltatási paletta professzionális működtetését.

A Prónay Kastélyban a házigazdák folyamatos jelenléte teszi igazán tökéletessé a historikus épület mindennapjait.

A Heritage Hotels of Europe díjazottjai a 9 tagország több mint 100 történelmi háza közül kerültek ki.

Az utazók által leadott voksok után egy 7 tagú nemzetközi szakmai zsűri döntése alapján az alábbi kastélyok vehették át az elismeréseket.

A Heritage Hotels of Europe díjazottjai 2018-ban:

Heritage & Design - Chateau Gbeľany, Gbeľany, Szlovákia

Heritage & Wellness - Grandhotel Praha, Tatranská Lomnica, Szlovákia,

Heritage & Gastronomy  - Strasserwirt - Herrenansitz zu Tirol, Strassen,

Austria Heritage & Hospitality  - Romantik Hotel Gmachl, Elixhausen,

Austria Heritage & Culture Hotel - Schloss Leopoldskron, Salzburg

Austria Heritage & Romance Hotel - Château Béla, Belá, Slzovákia

Host of the Year - Prónay Kastély, Alsópetény, Magyarország

(A fotón jobbról a 2. Tömösvári Szilvia, jobbról az 5. Gulyás Eszter)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-07 20:11:44
A rendezvény már messze túlmutat a whiskyk világán, sokkal több annál, mint egy hagyományos whiskymustra és whiskykóstoló. A Whisky Show-n évek óta a whiskyk mellett egyéb prémiumpárlatokat is kiállítanak, illetve kóstolhatnak a vendégek.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A rendezvény már messze túlmutat a whiskyk világán, sokkal több annál, mint egy hagyományos whiskymustra és whiskykóstoló. A Whisky Show-n évek óta a whiskyk mellett egyéb prémiumpárlatokat is kiállítanak, illetve kóstolhatnak a vendégek.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS