Itt találod az összes cikket a „St. Andrea szőlőbirtok” témában!
Az utóbbi évek nemzetközi sikereiről, a bikavérben rejlő lehetőségekről, James Suckling 98 pontos értékeléséről, a hazai bormegmondókról, sőt a birtokon zajló generációváltásról is beszélgettünk Lőrincz Györggyel, a St. Andrea szőlőbirtok borászával, vezetőjével, lelkével.
Újabb nemzetközi elismerés.
Nemrég adtunk hírt arról, hogy a világ egyik legismertebb borszakírója, James Suckling 98 pontra értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok 2018-as évjáratú Agapé Nagy-Eged-hegy dűlő Egri Bikavér borát.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.