November 8-án adják át az Év Projektmenedzsere Díjat

2023. 10. 24., 20:22

A rendezvényen a 2021-es és 2022-es győztes megosztja, hogy mi a siker titka.

November 8-án 17 órától rendezik meg Év Projektmenedzsere Díjátadót a KPMG rendezvénytermében (1134 Budapest Váci út 31.)

Az Év Projektmenedzsere Díj célja, hogy reflektorfénybe állítsák a példaértékű szakmai eredményeket, sikeres életutakat. A kiemelkedő kompetenciákkal rendelkező projektmenedzserek elismerésével a projektmenedzsment kultúra fejlődését kívánjuk erősíteni. Az ünnepélyes díjátadót kerekasztal-beszélgetés követi a korábbi évek díjazottjaival, akik azóta nemzetközi színtéren is elismerést vívtak ki maguknak.

Szó lesz arról, hogy mihez kell ma értenie egy projektmenedzsernek, hogyan fejleszthetőek a szakmai készségek, miben hasonlít és miben különbözik a hazai és a nemzetközi projektek világa, hogyan lehet tudatosan felépíteni egy PM karriert, és mit jelent világelsőnek lenni a mindennapi gyakorlatban.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS