Mire számítsunk a logisztikában 2023-ban?

Mire számítsunk a logisztikában 2023-ban?
2023. 01. 19., 19:12

A Nagyvállalatok Logisztika Vezetőinek Klubja és a ChinaCham Hungary 2023. január 26-án rendezi meg a „Mire számítsunk a logisztikában 2023-ban” konferenciát.

A konferencián témába kerül a jelenlegi gazdasági és külpolitikai helyzet, a háborús konfliktus hatásai, az EKÁER rendszer aktuális változásai, ÁFA, vám és adóváltozások, a környezetvédelmi termékdíj változások, valamint a közúti, légi, hajózási és vasúti szállítmányozási tendenciák.

A rendezvény évről-évre aktuális és naprakész információkat ad a szakma vezetői számára, akik az újdonságok birtokában felkészülten tervezhetik meg az előttük álló évet.

Az esemény fő témái:

  • világpolitikai kilátások;
  • háborús konfliktus hatásai;
  • gazdasági trendek és kockázatok 2023-ban;
  • ekáer, áfa és adóváltozások;
  • hogyan alakulnak a közúti, légi, hajózási és vasúti költségek 2023-ban;
  • vámjogszabály változások, aktualitások;
  • környezetvédelmi termékdíj változások.

Kedvezményes jelentkezési lehetőség biztosított az NLV Klub, a Ghibli Kft ügyfelei, a ChinaCham, VOSZ, MKT, MVSZ, BKIK, PMKIK tagok számára!

További információk, jelentkezés itt.

Időpont: 2023. január 26. csütörtök, 8:30-15:00.

Helyszín: China Mart – Budapest, 1152 Szentmihályi út 171./Experience Center Konferenciaterem – IV. emelet

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS