Fókuszban a vendéglátás – szakmai konferencia és találkozó

2023. 06. 04., 10:17

A vendéglátó ipari vállalkozásokat érintő változásokról tart tájékoztató konferenciát a VOSZ és a FIVOSZ június 15-én.

A VOSZ és a FIVOSZ 2023. június 15-én 16:00 órai kezdettel a vendéglátó ipari vállalkozásokat érintő változásokról tájékoztató konferenciát tart.

Helyszín: VOSZ Központ, Bajcsy-Zsilinszky út 53. 1 emelet

Program:                         

16,00-16,20: Miért érdemes VOSZ tagnak lenni?

Előadó: Perlusz László, VOSZ Főtitkár

16,20-16,50: Az NTAK bemutatása, az adatvezérelt turizmus előnyei

Előadó: Szántó Krisztina, NTAK Ügyvezető

16,50-17,10: : MOHU hulladékszállítási tájékoztató

 Előadó: Rónavölgyi Endre, MOHU értékesítési igazgatója

17,10-17,30: Hektikus élethelyzetek kezelése a magyar fiatal vállalkozói világban

Előadó: Oltványi Zsolt, FIVOSZ gasztro bizottság elnök

17,30-17,45: VOSZPort, a digitális kikötő vállalkozások számára

Előadó: Barabás Tamás, VOSZ társelnök

17,45-18,00: Adatszolgáltatási megoldások, support

Előadó: Kiss László, HelloPay Zrt. üzletfejlesztési és értékesítési igazgató, bord member

18,00-18,10: NovoHost szoftver bemutatkozás

Előadó: Démy-Gerő Sándor, NovoHost Éttermi Rendszerek Kf. ügyvezető igazgató

18,10-18,20: Parola szoftver bemutatkozás

Előadó: Parola Kft, Kácsor András ügyvezető igazgató

18,20-19,00: kötetlen beszélgetés

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://forms.gle/RmQbSgR66LjNS3ei9

Online közvetítés:

VOSZ Facebook https://www.facebook.com/vosz.hu

YouTube https://www.youtube.com/@vosz.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-04-13 13:10:00
Már nem az energia- vagy az alapanyagárak jelentik a fő nehézséget a hazai családi vállalatok számára. Az egyelőre még mérsékelten növekvő bevétel-várakozások mellett a magas infláció és a növekvő bérek kifizetése jelent egyre nagyobb kihívást – erről számoltak be a cégek a K&H családi vállalatok klub alkalmával.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.
2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS