A Grundon workshopolnak novemberben a Vállalkozó Nők Világnapján

2019. 10. 30., 16:00

Idén is színes programmal készülnek a szervezők a Vállalkozó Nők Világnapja magyarországi rendezvényén. Húsznál is több worshopon várják az érdeklődőket.

Magyarországon idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Vállalkozó Nők Világnapja nemzetközi kampány, amely a világ 144 országában a legfontosabb globális vagy helyi problémákra fókuszál. November 18-án Budapesten a Grundon reggeltől estig programokat szerveznek.

A világnap magyarországi nagykövete: Keveházi Kata, a Jól-lét Alapítvány vezetője.

A kampányban arra hívják fel figyelmet, hogy erősítsék, ösztönözzék, támogassák és ünnepeljék a vállalkozó nőket, a nők vállalkozásait, és a nők által képviselt társadalmi ügyeket.

A magyar kampány célja egy olyan nőbarát vállalkozói ökoszisztéma létrehozása, melyben a szereplők törekszenek a nők arányos és méltó gazdasági és társadalmi szerepvállalásának és befolyásának erősítésére a fenntarthatóság és a társadalmi jóllét előmozdítása érdekében.

Az idei programban a női vállalkozások sokszínűségének bemutatására és gyakorlati tudásátadásra törekednek a szervezők.

A résztvevők workshopokon, beszélgetéseken, művészeti programokon és egyéni tanácsadásokon vehetnek részt, kapcsolatot építhetnek, megoszthatják személyes tapasztalataikat, illetve információkat gyűjthetnek.

A fő témák:
Személyes kihívások, Újrakezdés seniorként, Női vezetési stratégiák, Női startupok, Külföldi vállalkozónők Magyarországon, Gondozási vállalkozások, zöld vállalkozások, társadalmi vállalkozások, ügyek, Egészséges életmód, Nők és a pénz, a pénzhez való viszony, Finanszírozás, Virtuális pénz, A befektetés, mint vállalkozás, Művészet és vállalkozás, Vállalkozás és spiritualitás, Utazás és vállalkozás, Üzleti tervezés.

A magyar kampány szervezői azon dolgoznak, hogy átlátható, számszerűsíthetően is nőbarát, együttműködő, vállalkozói ökoszisztémát hozzanak létre, amelyben elháríthatóvá válnak a nők vállalkozási tevékenysége előtt álló mentális, szemléleti, fizikai és anyagi korlátok.

Céljuk, hogy segítsék a befektetői, fejlesztői, és a vállalkozói oldal közötti párbeszédet, információáramlást, hozzájáruljanak a minőségi, módszertani és etikai alapok tisztázásához és lefektetéséhez.

Már lehet regisztrálni az eseményre. A programok részletes leírását és időpontjait a http://noiklikk.hu/wedhungary2019/ oldalon találják.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS