A Grundon workshopolnak novemberben a Vállalkozó Nők Világnapján

2019. 10. 30., 16:00

Idén is színes programmal készülnek a szervezők a Vállalkozó Nők Világnapja magyarországi rendezvényén. Húsznál is több worshopon várják az érdeklődőket.

Magyarországon idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Vállalkozó Nők Világnapja nemzetközi kampány, amely a világ 144 országában a legfontosabb globális vagy helyi problémákra fókuszál. November 18-án Budapesten a Grundon reggeltől estig programokat szerveznek.

A világnap magyarországi nagykövete: Keveházi Kata, a Jól-lét Alapítvány vezetője.

A kampányban arra hívják fel figyelmet, hogy erősítsék, ösztönözzék, támogassák és ünnepeljék a vállalkozó nőket, a nők vállalkozásait, és a nők által képviselt társadalmi ügyeket.

A magyar kampány célja egy olyan nőbarát vállalkozói ökoszisztéma létrehozása, melyben a szereplők törekszenek a nők arányos és méltó gazdasági és társadalmi szerepvállalásának és befolyásának erősítésére a fenntarthatóság és a társadalmi jóllét előmozdítása érdekében.

Az idei programban a női vállalkozások sokszínűségének bemutatására és gyakorlati tudásátadásra törekednek a szervezők.

A résztvevők workshopokon, beszélgetéseken, művészeti programokon és egyéni tanácsadásokon vehetnek részt, kapcsolatot építhetnek, megoszthatják személyes tapasztalataikat, illetve információkat gyűjthetnek.

A fő témák:
Személyes kihívások, Újrakezdés seniorként, Női vezetési stratégiák, Női startupok, Külföldi vállalkozónők Magyarországon, Gondozási vállalkozások, zöld vállalkozások, társadalmi vállalkozások, ügyek, Egészséges életmód, Nők és a pénz, a pénzhez való viszony, Finanszírozás, Virtuális pénz, A befektetés, mint vállalkozás, Művészet és vállalkozás, Vállalkozás és spiritualitás, Utazás és vállalkozás, Üzleti tervezés.

A magyar kampány szervezői azon dolgoznak, hogy átlátható, számszerűsíthetően is nőbarát, együttműködő, vállalkozói ökoszisztémát hozzanak létre, amelyben elháríthatóvá válnak a nők vállalkozási tevékenysége előtt álló mentális, szemléleti, fizikai és anyagi korlátok.

Céljuk, hogy segítsék a befektetői, fejlesztői, és a vállalkozói oldal közötti párbeszédet, információáramlást, hozzájáruljanak a minőségi, módszertani és etikai alapok tisztázásához és lefektetéséhez.

Már lehet regisztrálni az eseményre. A programok részletes leírását és időpontjait a http://noiklikk.hu/wedhungary2019/ oldalon találják.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-29 17:13:49
A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS