Itt találod az összes cikket a „champagne” témában!
Amikor 1847-ben Arany János Toldija pályadíjat nyer a Kisfaludy Társaság pályázatán, Champagne-ban már lerakták a Bérêche pezsgészet alapjait, amely 175 éve a család tulajdona.
Jelenleg a világ vezető pezsgőgyártó országa Olaszország, amelyet Franciaország, Németország és Spanyolország követ.
Egy csokorba szedtük az utóbbi idők legszebb pezsgőélményeit. Három champagne és három magyar pezsgő a kedvencünk, mi ezekkel búcsúzunk 2021-től egy szebb, vírusmentes jövő reményében.
A közepes méretű pincészetet már akkoriban is a legjobbakkal emlegették egy lapon, ma egyértelműen Champagne referencia birtokai között a helye.
A Deutz Brut Classic illata virágfesztivál. Később egzotikus fehér húsú gyümölcsök arzenálja, szárazpróbájában pirítós, mandula és marcipán versenyez egymással.
Amikor Roger Pouillon 1947-ben megalapította a pincészetet, leginkább a környező pezsgőházak számára termelt szőlőt. A következő generációk tökéletesítették a pincészetet.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.