VOSZPort: „Fejlesztéssel indítjuk az évet”

2024. 01. 18., 09:40

Számos fontos funkcióval és kényelmi szolgáltatással bővült a VOSZPort.

A legfontosabb újdonságok:

Devizaszámlázás, szállítólevélkezelés, ismétlődő számlák beállítása és még sok új funkció a VOSZPort Számlázóban.

Automatikus számla és banki tranzakció párosítás mind kimenő, mind bejövő számlák esetén.

Egy kattintással elérheti a vállalkozásának fejlesztéséhez szükséges forrásokkal kapcsolatos információkat.

Kölcsönösen elérheti a VALI.hu-n és a VOSZPort-on felhasználói fiókjait.

Böngésszen a portálon, és ismerkedjen meg a funkciókkal!

Tekintse át, milyen automatizmusokkal és digitális újdonságokkal szeretnénk enyhíteni a mindennapi vállalkozásvezetési terheket:

Devizaszámlázás, külföldi vevők teljeskörű kezelése.

A VOSZPort Számlázóban forinton kívül további 13 devizában állíthat ki számlát akár EU-n belül, vagy azon kívül tevékenykedő partnere számára. A számlát németül vagy angolul is el tudja készíteni.

A partnertörzsbe külföldi partnerek, külföldi vagy csoportos adószámok is menthetők.

A termékadatbázisban külföldi devizában nyilvántartott termékeket vagy szolgáltatásokat is elmenthet.

Új bizonylattípus: Szállítólevél.

A számlázóban kitölthető űrlapon adhatja meg a szállítólevélhez szükséges adatokat.

Rendelkezhet róla, hogy a termék/szolgáltatás ára szerepeljen-e a szállítólevélen.

Ha kell, egy kattintással számlát is készíthet belőle.

Egy elkészített szállítólevélből később is bármikor készíthető számla, akár többször is.

A szállítólevél életét státuszkezeléssel követheti nyomon.

A szállítólevélnek külön státuszai vannak az átadás/átvétellel összhangban.

Kényelmi funkciók a VOSZPort számlázóban:

Számlatömb, különböző számla előtagok kezelése.

Főkönyvi számok rögzítése a termékekhez/szolgáltatásokhoz,

kedvezmény rögzítése a számla összegéből.

Rendszeresen küldendő (ismétlődő) számlák beállítása.

Csoportos műveletek (bizonylatletöltés, státuszállítás stb.) a kimenő és bejövő számlák között.

Egy kattintással számla készíthető díjbekérő és szállítólevél bizonylatokból.

ÁFA riport, ÁFA-lista, Forgalmi adatok exportálása.

Nyomon követjük Ön helyett számlái teljesítését.

Naponta többször ellenőrzi a VOSZPort, hogy banki tranzakciói között van-e számla teljesítésre vonatkozó tétel,

A kifizetett számlák státuszát automatikusan átállítjuk (Banki tranzakció és számlák párosítása),

Ahol nem dönthető el egyértelműen, hogy a banki tranzakció mely számlához tartozik, a rendszer által összekapcsolt tranzakció/számla páros státuszát Ön véglegesítheti. Ehhez csupán arra van szüksége, hogy rögzítse bankszámláit és állítsa be hozzá a bankszinkront a VOSZPort-on! Ezt követően az ellenőrzéseket automatikusan elvégezzük.

Ne felejtse el, hogy kiállított számlái (kimenő fül), illetve más által Önnek kiállított számlái (bejövő fül) – akár más számlázóban kerültek kiállításra – szinkronizálásához állítsa be az úgynevezett NAV-szinkront!

Egy regisztráció, két vállalkozásfejlesztési portál

A Vállalkozásfejlesztés menüpontból egy kattintással számos hasznos információhoz jut a VALI.hu internetes oldalon, ahol ingyenes regisztrációját automatikusan elvégezzük. Így új szolgáltatásunk segítségével cége finanszírozási lehetőségeiről azonnal tájékozódhat.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS