Vida Péter vállalkozása a top vezetési tanácsadó cégek között

2023. 06. 12., 20:22

A Budapest Business Journal legutóbbi listáján a legjobb vezetési tanácsadó cégek között szerepel a VOSZ Szolgáltatási Tagozata elnökének, Vida Péternek a vállalkozása.

A listát az IFUA Horváth & Partners Kft. vezeti 5 milliárd forintos bevétellel. 149 főt alkalmaznak a feladatokra és az összes bevételüket vezetési tanácsadásból realizálták. A tanácsadási portfóliójukból csak a szervezetfejlesztés hiányzik, a többiben – a stratégiaitól az informatikai tanácsadásig – aktívak – olvasható a HR Portálon.

Második helyen a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. 3,2 milliárd forinttal, a harmadikon pedig a Clarity Consulting Kft. 1,59 milliárd forinttal. Utóbbi cég 73 tanácsadóval hozta össze az eredményt. 2022. első félévi eredményét is megadta, akkor 745 millió forint értékben adott tanácsot szervezeteknek.

Negyedik a Via Pannonia Kft. 713 millió forinttal. 76 tanácsadóval dolgoznak, a száz százalékos tulajdonos Vida Péter, a HR tanácsadási és kölcsönzési szektor ismert szereplője, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Szolgáltatási Tagozatának elnöke, az Emberi Erőforrás és Foglalkoztatási szekció elnöke.

Ötödik az ICG Integrated Consulting Group Kft. 602 milló forinttal, amit 15 tanácsadóval ért el. 2021-ben olyan ügyfelektől kaptak megbízást, mint az Európai Bizottság, a Magyar Posta vagy a Wellis.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-16 11:00:49
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS