Vida Péter vállalkozása a top vezetési tanácsadó cégek között

2023. 06. 12., 20:22

A Budapest Business Journal legutóbbi listáján a legjobb vezetési tanácsadó cégek között szerepel a VOSZ Szolgáltatási Tagozata elnökének, Vida Péternek a vállalkozása.

A listát az IFUA Horváth & Partners Kft. vezeti 5 milliárd forintos bevétellel. 149 főt alkalmaznak a feladatokra és az összes bevételüket vezetési tanácsadásból realizálták. A tanácsadási portfóliójukból csak a szervezetfejlesztés hiányzik, a többiben – a stratégiaitól az informatikai tanácsadásig – aktívak – olvasható a HR Portálon.

Második helyen a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. 3,2 milliárd forinttal, a harmadikon pedig a Clarity Consulting Kft. 1,59 milliárd forinttal. Utóbbi cég 73 tanácsadóval hozta össze az eredményt. 2022. első félévi eredményét is megadta, akkor 745 millió forint értékben adott tanácsot szervezeteknek.

Negyedik a Via Pannonia Kft. 713 millió forinttal. 76 tanácsadóval dolgoznak, a száz százalékos tulajdonos Vida Péter, a HR tanácsadási és kölcsönzési szektor ismert szereplője, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Szolgáltatási Tagozatának elnöke, az Emberi Erőforrás és Foglalkoztatási szekció elnöke.

Ötödik az ICG Integrated Consulting Group Kft. 602 milló forinttal, amit 15 tanácsadóval ért el. 2021-ben olyan ügyfelektől kaptak megbízást, mint az Európai Bizottság, a Magyar Posta vagy a Wellis.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-08 10:10:00
A hazai kkv-szektor a 2020-ban kezdődő válságot követően 2022-ben is küzdött külső finanszírozási forrásokért. Gazdaságserkentés céljával a Magyar Állam támogatott finanszírozási formákkal bővítette a hazai idegen források kínálatát, míg egyes piaci szereplők kreatív, a hazai gyakorlatban szokatlan tőkeemelési stratégiákkal álltak elő. Az utóbbiak közül mutat be néhányat az RSM Hungary.
2023-12-07 18:10:00
Az állatok szállítás közbeni jólétére vonatkozó uniós szabályok 20 év óta eddigi legnagyobb reformjára, a kedvtelésből tartott állatként tenyésztett, tartott és forgalmazott kutyák és macskák jólétére és nyomonkövethetőségére vonatkozóan pedig új uniós szabályokra tett javaslatot az Európai Bizottság.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS