Posztumusz Prima díjat is átadtak Szekszárdon

2019. 11. 10., 14:15

Dr. Lascsik László, Kováts Balázs és posztumusz Gottvald Károly kapta idén a Tolna Megyei Prima Díjat. Az elismeréseket a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Tolna Megyei Szervezetének gálaestjén adták át november 8-án.

Perlusz László, a VOSZ főtitkára köszönetet mondott Tolna megye vállalkozóinak, amiért munkásságukkal, anyagi ráfordításukkal éltetik a Prima díjat – írja a teol.hu.

Az elismerést idén dr. Lascsik László, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet kardiológus főorvosa, Kováts Balázs gépészmérnök, atomerőmű szakmérnök és posztumusz Gottvald Károly, a Tolnai Népújság idén elhunyt fotóriportere kapta. A közönségdíjat Zsikó Zoltán és zenekara vehette át.

Hagyományosan ilyenkor köszöntik az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei elismertjeit. A díjban Keszthelyi Szabolcs, a Szász Söröző és Étterem – Keszthelyiné és társa Vendéglátó Bt. ügyvezetője, Kópis Endre, a Kópis és Társa Szerelő és Karbantartó Kft. igazgatója, Siklósi Zoltán, a Zo-Bau Építőipari Kft. ügyvezetője és Klopcsik István, a Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója részesült.

Az Év Tolna Megyei Vállalkozója lett Nagy Lajos, a Diófa Csárda tulajdonosa, Kászpári Károly, a Frissten Sütőipari Kft. ügyvezetője, Seregi Ferenc, az Amaryllis Étterem – Full Happy Kft. tulajdonosa, ügyvezetője és Szekeres Sándor, a Bát-Grill Kft. ügyvezető igazgatója.

A gálán adták át a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjakat is. Az elismerést Mészáros Andrea, a Kék Madár Alapítvány ügyvezetője és Finta Viktor, a Tolnai Népújság főszerkesztője kapta.

(Fotó: teol.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-06 19:22:00
Október 6-án lkezdődött a 19. Budapest Design Week. A központi kiállításnak, illetve számos programnak helyet adó Néprajzi Múzeum mellett Budapesten és több vidéki városban mintegy 150 program várja az érdeklődőket.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Világszerte egyre erőteljesebb trend az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése, azaz az átállás – teljes egészében vagy részben – a növényi eredetű táplálkozásra.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS