Posztumusz Prima díjat is átadtak Szekszárdon

2019. 11. 10., 14:15

Dr. Lascsik László, Kováts Balázs és posztumusz Gottvald Károly kapta idén a Tolna Megyei Prima Díjat. Az elismeréseket a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Tolna Megyei Szervezetének gálaestjén adták át november 8-án.

Perlusz László, a VOSZ főtitkára köszönetet mondott Tolna megye vállalkozóinak, amiért munkásságukkal, anyagi ráfordításukkal éltetik a Prima díjat – írja a teol.hu.

Az elismerést idén dr. Lascsik László, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet kardiológus főorvosa, Kováts Balázs gépészmérnök, atomerőmű szakmérnök és posztumusz Gottvald Károly, a Tolnai Népújság idén elhunyt fotóriportere kapta. A közönségdíjat Zsikó Zoltán és zenekara vehette át.

Hagyományosan ilyenkor köszöntik az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei elismertjeit. A díjban Keszthelyi Szabolcs, a Szász Söröző és Étterem – Keszthelyiné és társa Vendéglátó Bt. ügyvezetője, Kópis Endre, a Kópis és Társa Szerelő és Karbantartó Kft. igazgatója, Siklósi Zoltán, a Zo-Bau Építőipari Kft. ügyvezetője és Klopcsik István, a Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója részesült.

Az Év Tolna Megyei Vállalkozója lett Nagy Lajos, a Diófa Csárda tulajdonosa, Kászpári Károly, a Frissten Sütőipari Kft. ügyvezetője, Seregi Ferenc, az Amaryllis Étterem – Full Happy Kft. tulajdonosa, ügyvezetője és Szekeres Sándor, a Bát-Grill Kft. ügyvezető igazgatója.

A gálán adták át a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjakat is. Az elismerést Mészáros Andrea, a Kék Madár Alapítvány ügyvezetője és Finta Viktor, a Tolnai Népújság főszerkesztője kapta.

(Fotó: teol.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS