Posztumusz Prima díjat is átadtak Szekszárdon

2019. 11. 10., 14:15

Dr. Lascsik László, Kováts Balázs és posztumusz Gottvald Károly kapta idén a Tolna Megyei Prima Díjat. Az elismeréseket a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Tolna Megyei Szervezetének gálaestjén adták át november 8-án.

Perlusz László, a VOSZ főtitkára köszönetet mondott Tolna megye vállalkozóinak, amiért munkásságukkal, anyagi ráfordításukkal éltetik a Prima díjat – írja a teol.hu.

Az elismerést idén dr. Lascsik László, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet kardiológus főorvosa, Kováts Balázs gépészmérnök, atomerőmű szakmérnök és posztumusz Gottvald Károly, a Tolnai Népújság idén elhunyt fotóriportere kapta. A közönségdíjat Zsikó Zoltán és zenekara vehette át.

Hagyományosan ilyenkor köszöntik az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei elismertjeit. A díjban Keszthelyi Szabolcs, a Szász Söröző és Étterem – Keszthelyiné és társa Vendéglátó Bt. ügyvezetője, Kópis Endre, a Kópis és Társa Szerelő és Karbantartó Kft. igazgatója, Siklósi Zoltán, a Zo-Bau Építőipari Kft. ügyvezetője és Klopcsik István, a Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója részesült.

Az Év Tolna Megyei Vállalkozója lett Nagy Lajos, a Diófa Csárda tulajdonosa, Kászpári Károly, a Frissten Sütőipari Kft. ügyvezetője, Seregi Ferenc, az Amaryllis Étterem – Full Happy Kft. tulajdonosa, ügyvezetője és Szekeres Sándor, a Bát-Grill Kft. ügyvezető igazgatója.

A gálán adták át a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjakat is. Az elismerést Mészáros Andrea, a Kék Madár Alapítvány ügyvezetője és Finta Viktor, a Tolnai Népújság főszerkesztője kapta.

(Fotó: teol.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-24 09:49:00
A Mvule Gardens otthonait kivitelező építőipari-technológiai cég 52 darab 3D-nyomtatott házból álló negyedet hoz létre Kilifiben: az egyenként két-három hálószobás otthonok falai 18 óra alatt elkészülnek és döbbenetesen olcsón kaphatók.
2023-03-23 17:14:00
A NAV a nemzetközi futárszolgálatok forgalmában egyre többször talál bizonyos típusú, a dohányzás helyettesítésére szánt nikotintartalmú termékeket. Ezeket többen is interneten, külföldről rendelik meg. Az ilyen termék, a „snüssz” dohánygyártmánynak minősül, ezért magánszemélyként internetről rendelni illegális.
2023-03-23 15:14:00
A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Az szja 1+1 százalékáról idén egészen május 22-éig lehet rendelkezni. A felajánlás csak néhány percet vesz igénybe, a támogatott szervezeteknek pedig óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok – hívja fel a figyelmet a NAV.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS