Őket díjazták a VOSZ Békés megyei Prima Gáláján

2019. 10. 01., 18:45

Immár 14. alkalommal rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Békés megyei szervezete a megyei Prima Gálát.

Idén Gyulán a Vigadó adott otthont az eseménynek, ahol átadták a megyei Prima Díjakat valamint a vállalkozó elismeréseket – olvasható a VOSZ honlapján.

A megjelenésük, ismertségük, szakmai minősítésük mellett figyelembe vették azt is, hogy valamilyen tudományterület, sport vagy kultúra képviselője milyen mértékben járul hozzá a közösség értékeinek gyarapításához. Nagy Mihály László, a VOSZ Békés megyei elnöke a korábbi elnök Demján Sándorról emlékezett meg röviden.

Idén az irodalmi Prima Díjat a Bárka folyóirat szerkesztősége vehette át. Az idei VOSZ gálán felléptek a mezőberényi „Leg a láb” Alapfokú Művészeti Iskola táncosai. A műsorukat követően átvehették a közoktatási Prima Díjat.

A program folytatásában a Megyei Év Vállalkozója díjak átadása következett. Az elismerést elsőként Balogh László gyulai cukrászmester vehette át, de díjat vehetett át Bereczki Albert, a Texa Kft. ügyvezetője, Bozó József, a Kígyós Agrár Kft. ügyvezetője, Cserenyecz Lajos, az Orosenergo Kft. ügyvezetője, Lipták Pál István építményszigetelő egyéni vállalkozó, Szeidler Zsolt, a Zsadányi SZM Bisztro tulajdonosa, Pikó Csaba, a Golden Palett Kft. ügyvezetője, illetve Csőke Péter kőfaragó mester.

Kiváló vállalkozó díjban részesült Bukovinszky Béla, a Szent András sörfőzde ügyvezetője is, aki a budapesti vállalkozók napján képviseli Békés megyét.

A megyei zeneművészeti Prima Díjat ebben az évben a Gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar vehette át.
Az eseményen a különböző megyékből érkező VOSZ vezetők köszöntötték a megyei szervezetet két évtizede vezető Nagy Mihály Lászlót és feleségét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-25 16:38:35
A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.
2023-03-25 12:38:16
Minden évben Bangkokban rendezik meg a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági és állattenyésztési szakkiállítását és vásárát. Idén egy magyar cég szakemberei is ott voltak, hogy felkutassák és beszerezzék azokat az innovatív termékeket, amelyeket a hazai takarmánypiacon hasznosíthatnak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS