Őket díjazták a VOSZ Békés megyei Prima Gáláján

2019. 10. 01., 18:45

Immár 14. alkalommal rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Békés megyei szervezete a megyei Prima Gálát.

Idén Gyulán a Vigadó adott otthont az eseménynek, ahol átadták a megyei Prima Díjakat valamint a vállalkozó elismeréseket – olvasható a VOSZ honlapján.

A megjelenésük, ismertségük, szakmai minősítésük mellett figyelembe vették azt is, hogy valamilyen tudományterület, sport vagy kultúra képviselője milyen mértékben járul hozzá a közösség értékeinek gyarapításához. Nagy Mihály László, a VOSZ Békés megyei elnöke a korábbi elnök Demján Sándorról emlékezett meg röviden.

Idén az irodalmi Prima Díjat a Bárka folyóirat szerkesztősége vehette át. Az idei VOSZ gálán felléptek a mezőberényi „Leg a láb” Alapfokú Művészeti Iskola táncosai. A műsorukat követően átvehették a közoktatási Prima Díjat.

A program folytatásában a Megyei Év Vállalkozója díjak átadása következett. Az elismerést elsőként Balogh László gyulai cukrászmester vehette át, de díjat vehetett át Bereczki Albert, a Texa Kft. ügyvezetője, Bozó József, a Kígyós Agrár Kft. ügyvezetője, Cserenyecz Lajos, az Orosenergo Kft. ügyvezetője, Lipták Pál István építményszigetelő egyéni vállalkozó, Szeidler Zsolt, a Zsadányi SZM Bisztro tulajdonosa, Pikó Csaba, a Golden Palett Kft. ügyvezetője, illetve Csőke Péter kőfaragó mester.

Kiváló vállalkozó díjban részesült Bukovinszky Béla, a Szent András sörfőzde ügyvezetője is, aki a budapesti vállalkozók napján képviseli Békés megyét.

A megyei zeneművészeti Prima Díjat ebben az évben a Gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar vehette át.
Az eseményen a különböző megyékből érkező VOSZ vezetők köszöntötték a megyei szervezetet két évtizede vezető Nagy Mihály Lászlót és feleségét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS