Prima és vállalkozói díjakat adtak át Szolnokon és Tatabányán

Prima és vállalkozói díjakat adtak át Szolnokon és Tatabányán
2023. 09. 17., 18:17

Nagyszabású ünnepségen köszöntötték Jász-Nagykun-Szolnok és Komárom-Esztergom vármegye legkiválóbbjait a VOSZ Prima gáláján.

Idén immár 19. alkalommal rendezték meg a Területi Prima Gálát Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében. Szombat este öt kimagasló teljesítményt nyújtó kiválóság vehetett át rangos díjat a szolnoki Szigligeti Színházban.

A Prima Primissima díjat Demján Sándor üzletember 2003-ban alapította a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) támogatásával. ez 2005-től egészült ki a Területi Prima Díjakkal. A díjat a civil szféra javaslata és lakossági szavazatok alapján szakmai grémium értékelésével támogatva ítélik oda a legkiválóbbaknak – írja a Szoljon.hu.

Dr. Lits József, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége vármegyei elnöke köszöntőjében arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány okozta károk után sem lett könnyebb az elmúlt évben a vállalkozók helyzete, növekvő költségekkel, megugró energiaárakkal, egyes területeken nyersanyaghiánnyal, munkaerő-hiánnyal, vagy éppen visszaeső megrendelésekkel kellett, kell szembe nézniük.

Prima Díjban 2023-ban is három kiválóság részesült: Józsa Béla építész, Gonda István fazekas mester és dr. Tóth Tibor szociálpolitikus. Idén közönségdíjban részesült Rimóczi Ágnes, az Új Néplap és a Szoljon.hu újságírója. Különdíjat vehetett át Vámosi Antal könnyűbúvár. 

A rendezvényen hagyományosan tíz vállalkozói díjat is átadtak (a vezető fotón).

Az év viseletkészítő mestere Tajti Erzsébet, az év természetvédelmi őre Kiss Ferenc, az év kereskedője Urbán Katalin, az év benzinkút üzemeltetője Jánosi Zoltán, az év autófényező mestere Turi István, az év független filmkészítője Ljasuk Dimitry, az év katonai oktatója dr. Dunai Pál alezredes, az év ejtőernyős katonája Szabó Norbert hadnagy, az év híradós katonája Tőtős Lehel főhadnagy, az év rendőre Egedi István rendőr ezredes vehette át az elismerést.

Gálaest Komárom-Esztergom vármegyében

18. alkalommal tartotta meg a Prima Díjátadó gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Komárom-Esztergom Vármegyei Szervezete. Az ünnepséget a tatabányai Jászai Mari Színházban rendezték szeptember 15-én – írja a kemma.hu.

Az Év vármegyei vállalkozója díjat kapta:

  • Vámosi Gábor, a Cornmill Kft. tulajdonosa
  • Gál István, a GI-GA Farm Kft. tulajdonosa
  • Hajduné Farkas Erika ügyvezető, a Hajdu Fuvarozási Kft.  tulajdonosa
  • Vincze Attila, a Hartmann Kft. ügyvezetője
  • Straubinger Zoltán, az Izlandi Lovas Kávéfutár Kft. tulajdonosa
  • Sasvári Béla, a Sasvári Kft. tulajdonosa
  • Fülöp Rózsa és Fülöp Csilla, a Gemini HR Kft. tulajdonosai
  • Zink Ferenc Róbert, a Zafír Mérnök Tanácsadó Kft. tulajdonosa
  • Bagó László, a ZEBRA Neo 2014 Kft. tulajdonosa
  • Ányos Vince, a Zöld Út Kft. tulajdonosa

Az Országos Vállalkozók Napján, december 1-jén, Budapesten, a Művészetek Palotájában Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Transz Kft. tulajdonosa is átveheti majd az Év vállalkozója címet.

Idén Vármegyei Prima Díjat kapott Varga Ágota filmrendező, Aradvári Mihályné, a Bánhidai Szent Erzsébet Óvoda intézményvezetője és dr. Schler Szilvia komáromi gyermekorvos. Prima Különdíjas Markos Anikó tatai építészmérnök, a közönségdíjas pedig Szekeres János esztergomi nyugalmazott testnevelő lett.

(Fotó: Kiss János és Viszló Balázs)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.
2023-09-27 11:20:00
2023 augusztusában az előző hónaphoz képest országos átlagban 0,8 százalékkal emelkedtek a lakbérek, így 12 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. Budapesten a havi drágulás „mindössze” 0,3 százalékos volt – derül ki a KSH–ingatlan.com-lakbérindex legfrissebb adataiból.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS